Stairway to heaven

Baby, jag såg dig när du sett mig
Är det gud eller djävulen som förlett dig
Du och jag, extas min vän
Glad i några timmar men sen knas igen
Kommer psyket nånsin tillbaks igen
Skriker sen, värsta tjut
Dansar mig trött inifrån och ut
Svettas, gråter och älskar tills det tar slut

Vem kan förstå när man känner sig djupblå
Vart man ska gå, vart man ska stå, ingen e på ens nivå
Man vill slå, hålla känslor på distans
Få stimulans, glömma tårar som faller på grund av kvaddad romans

Feta smällar jag fick ta
Varje dag, jag tvivla aldrig på ett ord som du sa

Low life

                
Jaha. Det är helg och jag är hemma för första gången på länge, jag har inte druckit en enda droppe i helgen.. Fan vad jag är bra må jag säga. Ingen idé att kröka heller nu när jag mår som jag mår. Så nu sitter jag här hos Syster och André och beundrar min vackra syster dotter. Så jävla fin är hon! Jag älskar henne, och jag vill också ha en liten som jag kan tycka om som jag kan stolt säga att den bara är min!!!!


image13image14image15




Saknar västerås lite. Även om det inte var någe vidare kul där så var det en förjävla fin stad och massvis med trevliga folk. Tänk om sundsvall kunde vara så? Haha, det är väl bara önsketänkande det. Den här jävla staden kan inte bli mer värdelösare. Jag hatar varje jävla meter av den här staden, och skulle med nöje gräva bort hela skiten..
 
Nu så ska vi kolla på Rosa the movie, och käka snarr och dricka cola. Sen ska vi ta en taxi hemöver och vänta på min sötnos till fylleskalle som är på krogen.. Fan, det vattnas i munnen när jag tänker på en kall öl. Det skulle sitta riktigt fint nu, men det är fan rätt fint att sitta här och bara surra och beundra den söta lilla Nellie som är en månad idag.. Grattis lilla bebisflickan!
 
                


Big Power Meet!

Yes.. Inte allt för längesedan jag klev upp, jag var nog fullast i hela kommunen igår. Hemskt, att vakna med sprit smak i käften och telefon batteriet under kudden.. Av alla ställen, så nu ska jag snart knäcka mig en bärs och vänta på bättre tider.. Senare ska man väl ut och kolla till alla kåtslag av bilar, och Carro ska ringa mig sedan. Det är lördag och vi ska parta! =)


<3 nothing else matters, only you...

RSS 2.0