Uhuhhhuu..

Nu sitter jag här,efter en hel dag med ös känns det som. Var upp på sjukhuset idag och träffade en läkare,ska göra blodprov snarast. Livrädd! Dock är det inget allvarligt för er som trodde det utan bara vilken medicin jag ska ha och hur mycket. Det är skönt att det gått ivägen med det här, det har gett svar på ganska mycket. :-) Sen for jag förbi pappa och satt där och surrade tills dom åkte till tåget för att imorgon lämna arlanda och mot USA. Det är sjukt tråkigt när dom åker,jag och min förbannade seperations ångest deluxe. Men blir ännu roligare då de kommer hemdå man får massa presenter. Plus att jag fick smink igår :-) Brunkräm, en till kräm, eyeliner, puder och två ögonskuggor.  Det är nice :-)

Nu sitter jag här, och ska gå ut med Kelly så fort hon vaknat och sedan vänta på mitt fina <3 som slutar kl 22 :)

hejs

är tvungen att fucking AVERAGERA mig!

Ibland kan man inte ens finna ord.. Finna vad fan man ska säga om vissa saker. Trots att det kan vara längesen det hänt. Men rätt som det är, slår det tillbaka och allt känns precis lika pissigt som i just det ögonblicket då det hände. Hur är man funtad som människa, om man medvetet gör någonting man vet kommer såra någon som står nära? Hur har man ens mage, att sedan låtsas som ingenting? Jag lovade mig själv att jag inte skulle skriva ut det på min blogg, men just idag kan jag inte låta bli. Även om jag tar bort det sen, men det vet jag inte. Jag behöver få avreagera mig. Denna såkallade "vän" som jag gjorde precis allt jag kunde för, jag gav av det lilla, absolut det sista jag hade kvar. Jag gjorde precis allt jag kunde, för att denna människa skulle må bra, för att hon skulle få ha det bra, att hon aldrig skulle känna sig ensam, eller må dåligt. Jag hatade att veta att hon mådde dåligt, jag försökte finnas där. Jag var med hos barnmorskan, föräldra kurser, förlossning och allt sånt. Och på hennes förlossning, kom det en liten tjej. Min blivande guddotter. Trodde jag, tills kniven satt så hårt den kunde i ryggen. Allt jag gjort, räckte det inte till? Och i slutänden kom jag på, efter all skit jag fick gå igenom. Att det var JAG som fick må ännu sämre, efter gett allting jag hade kvar till henne. Hon var min bästa vän, om jag kunde.. Skulle jag kunna ha gett henne världen. Nu skulle jag inte kunna ge henne ett piss..

Att denna tjej, som varit min bästa vän. Kunde bli tillsammans med mitt ex ,som förmodligen halva stan vet om är ett otroget svin. Och sedan ljuga om det, vara hemma hos mig och snoka, ge honom information om mig och mitt liv, att sitta hemma hos henne med MINA gamla saker? Som han och jag hade. Vem fan vill ha dom? Inte ens jag. Ja, vad säger man.. Jag kan inte för mitt sunda förnuft förstå att inte denna människa skäms. Att inte ens ett ynka litet förlåt har sagts. Sure thing, känslor kan man inte styra över. Men har man känslor ska man fan stå för dom, och det vill jag inte påstå att hon gjorde och har inte gjort heller. Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med det här inlägget, men i grund och botten vet jag på något sätt att hon kommer läsa. Och förmodligen få en liten uppfattning om vad hon har fått mig att gå igenom, hur dåligt hon fått mig att mått. Och det jag ångrar mest, är att jag sagt precis allting till henne. Precis allting jag varit med om, hos henne har jag gråtit, skrattat, hatat, men framför allt älskat. Det är inte förrän det försvinner man inser hur mycket saker egentligen betytt. Någonstans vill jag krama om dig och tacka dig för att du fanns där. För att du kramade om mig när jag mådde dåligt, för att du fick mig att skratta även fast allt var skit. För att du fick mig att tro på någonting jag aldrig trott på, vänskap.  Men någonting annat får mig att vilja skrika åt dig, spotta på dig, hata dig... Du pajade det absolut sista jag hade kvar, och jag undrar om du är nöjd? Jag trodde du var min vän.. Nu är du luft, och jag hoppas du är nöjd med det du ställt till med. Och tack för att du gjort mig till samma gamla skit stövel jag var innan jag träffade dig. Tack för att du gjort att jag inte kan lita på någon. Dig var den sista jag vågade lita på, men what about now? Din idiot..

"Trust is like a mirror, if it's broke you can fix it. But you can still see the crack in that motherfucker's reflection"



Som tur är har jag min familj, kelly och Robin. Utan er vore det inte värt någonting..
Ni är allt, och så himla mycket mer..



Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Föddes jag trött?

Jag är så sjukt trött.. Trots att jag och Robin sov en stund idag på dagen innan han skulle till jobbet. Fast det är kanske där det sitter? Att man sovit för mycket.. Fast det känns som om jag är trött konstant. Ogilla! Jag har lagt Isa för ca 30 minuter sedan hon ligger och tittar på Lotta på bråkmakargatan och sjunger efter att varit uppe och lekt ca 7 gånger och jag sitter här. Helt tom i skallen och Kelly ligger utslagen på soffan. Jag har betalat två räkningar och funderar på att ta mig en till pajbit. Men det är ångesten som överväger den frågan, tar jag en till kommer jag inte kunna sova.. Skit för att ha rädslan för att bli tjock, för det är absolut det jag fruktar mest. Att bli en tjockis!!

Tro't eller ej, men så är det! Kelly har varit helt psykadelisk hela dagen.. Kanske därför man är trött också? Fattar inte vad det är frågan om. Till och från är hon vildare än vad hon var när hon var mindre. Och jag blir snart flintskallig. Hade jag ryckt ett hårstrå för varje sko hon snott idag så skulle halva huvudet vara flint! Plus i kanten dock att hon inte längre kissar inne, det kan hända. Men är väldigt sällan.. Ibland undrar jag om hon är en avkomma från satan eller djävulen förklädd till hund. Men trots det är hon väldigt söt :-)

Vi har haft Ella här i två dagar, mycket kul tycker jag.. Hon är så himla söt! Hur lik får man vara sin pappa?
Och Isa var så glad att hon var här.





Min dag..

Vaknade vid 12 i"morse", grannens hunde skällde och ylade till 4 i natt/morse. Galet irriterande!!
Åkte till mormor idag och hjälpte henne med soffan, eftersom hon ska köpa min. Slitit som ett djur med andra ord. Bar upp en soffa och fotölj från källaren och ner med två fotöljer och en soffa. Sen gick jag vidare till pappa och lånade säsong 2 av sons of anarchy och åt en macka. Väl hemma så gick jag en promenad och busade med Kelly och nu sitter jag här. Ska dra mig neråt ica och köpa mig en hårfärg, men vet inte vilken. Så det blir en spontan hårfärg, läskigt. Men jag är så sjukt trött på min hårfärg/hårfärger. Fult som fan är det och jag står inte ut att se mig själv snart..


bläää

15 juni.

Igår fyllde mosters hjärta hela 4 år, vart tar tiden vägen? Stor tjejen! Vi hade med oss fyra paket, en airbrush penna med massa olika färger, pettsson och findus skrivset, lila lava lampa och ett frisyrhuvud med smink och hårprylar. Det är så kul att se det lilla ansiktet så glatt :) Gosunge!

Jag var tvungen att avbryta det glada skrivandet för att jag såg en sak på tvn som gjorde mig så sjukt förbannad och ledsen. Valpfabriker i USA, hur fan kan man vara så grym? Låta hundar sitta instängd i en bur och bli avlad på ända tills dom dör. Nej fyfan säger bara jag! Det finns mellan 100.000 och 200.000 valpar i USA s om lever i sån missär. Hundarna fryser, svälter och svettas ihjäl.. Jag tar så illa vid mig.. Hur sjuka får man vara? Dessa valpar är det som som säljs i t ex djuraffärer och på internet och har ofta genetiska sjukdomar. Allt pga några sjuka jävlar som är så pengakåta och inte tar hand om de djur de har. Tänk om man ändå kunde göra något! Men om jag inte missminner mig så är detta lagligt? Jag är glad på ett sätt att vi inte lever i ett sånt sjukt land, men tar illa vid mig som djurägare själv när man vet hur många det är som far illa.

I dessa lever hundratusentals hundar..
http://www.youtube.com/watch?v=lXHSu01dfMY&feature=related
gud så hemskt.. OBS, stötande film.



http://stoppa-djurmisshandel.se/index.php/Campaigns-Swedish/Web-animalprotector-WSPA
se denna och gör en skillnad;
http://www.youtube.com/watch?v=xc0Huy8U6tw&feature=youtu.be


SOMMMAAAR!

Shit, idag är det verkligen varmt. Både jag och Kelly höll på att smälla av
förut kändes det som. Vi var nere på fotbollsplanen och lekte en stund, tills
Kelly knappt orkade stå av värmen. Lill gumman.. Sen gick jag upp och solade
ett tag, men det vart så sjukt varmt så jag pallade inte sitta kvar. Snacka om stek.
Sen när man ser ut som man gör så kändes det ännu mer som att man kokades.
Kärleks handtag deluxe! Usch och fy.. Dags att införskaffa sig ett gym kort kanske
innan det blir så pass illa att man rullar fram.

Jag har suttit och letat ett tag nu. Googlat på ögonfransförlägning som aldrig förr.
Men hittar inget, någon som vet om och vart man kan göra det här i sundsvall?
Skulle vara nice, jag har redan långa ögonfransar när dom är målade. Men skulle
vara bättre om dom såg minst lika långa ut utan smink. Sen måste jag boka en ny
tid för att fylla i min eyeliner på ögonen, men gruvar mig för hur jag kommer se ut
efter. Sist såg det ut som om jag och Rocky Balboa hade gått en runda, men vill
man vara fin får man lida pin sägs det.


Världens bästa kväll! ♥

Jag hade nog världens bästa kväll igår känns det som.
När jag kom hem ifrån Gävle så hade hjärtat hällt upp ett bad
och jag hade köpt med mig milkshakes från donken. Så vi badade
 och mös på, innan vi la oss.. Och jag kände mig verkligen kär och
skit fjantig på nytt.  Miiihihi! ;-D Sen kanske det var en av dom bättre
dagarna igår, jag, natalie och Nellie åkte ner till gävle och träffade
André. Och på hemvägen plockade vi upp Devin och Tanja ♥
Devin har jag inte träffat på över 1 år, och Tanja är den bästa
vännen som finns. SÅ det var riktigt nice! Plus att solen sken.
Det var mycket varmare i gävle än vad det var här, så det
var grymt!


Nu sitter jag här och väntar på att Cheaters ska börja, har varit ute med Kelly.
Och efter det ska jag väl sminka mig och plocka ihop. I vanlig ordning med
andra ord. Sen tänkte jag ringa och fråga om Natalie och Tanja + the kids
vill komma och umgås med mig och Kelly och äta glass ute i solen.


Nej nu.. Koka kaffe och ta vara på tiden innan Kelly vaknar till riktigt
och gör sitt vanliga break här hemma.


Vad fan är det som händer nu?

Ja det kan man ju undra.. Att det aldrig få vara nog. Märker du inte själv vad du gör?
Fortsätter du kommer du inte finnas kvar mycket länge till, det gör så ont i mig att veta hur du har det.
Och ännu ondare gör det när du inte vill göra någonting åt det. Men trots allt det, så älskar jag dig gränslöst.
Avstånd betyder ingenting, vi kan gå olika vägar, för du är ändå alltid nära och har din speciella plats i mitt liv... Min stora syster





En syster är ett stöd och en hjälpande hand.  Hon är bunden till dig  med ett kärleksfullt band.  Som lilla… eller stora… är hon dig ganska lik. Hon finns i många minnen och hon gör din levnad rik. Det känns tryggt att hon vet varifrån du kom, att hon ser vad du gör  och att hon bryr sig om.  Med henne kan du dela både sorger och skratt… En syster är en gåva – en ovärderlig skatt.


Konstatera

När man börja gråta för inget, kan man konstatera att något är fel. Men om man inte varför så kan man också ganska konstatera att det är något som är fel. Men hur ska man komma på? Man rotar runt i vild förtvivlan om att få komma på en enda liten sak i allt man han inne, men kan inte hitta någon anledning alls. För idag var jag uppriktigt sagt ledsen, jag grät, jag var arg, och jag grät ännu mer. Utan att ens veta varför..  Men jag slutade ganska snabbt när jag kom på mig själv att sitta i min ensamhet och grina. Jag kände mig som en riktig fjant, en riktig jävla rå-tönt. Usch, att börja äta sin medicin igen kanske vore ett alernativ..

Nu ska jag gå och göra nudlar, det jag lever på nu förtiden. Har ingen direkt matlust heller, men nudlar går bra. Och titta på big brother finalen, Simon är grym. Men jag hejar fan på Peter, men jag är nästan helt säker på att den som vinner blir Martin. Man får väl se vad som sker..

Tatuerade Rasmus idag, och här är resultatet. Det börjar ta sig sa mordbrännaren.

Jag kom på mig själv!

Jag måste bara skriva en sak.. jag kom på mig själv att smaska förut! Och jag blev riktigt chockad. Jag som hatar när andra smaskar, tänk om jag smaskar omedvetet? Neeeh, de kan man väl inte göra? Hur som haver, så hatar jag allt ljud som har med tugga att göra. Från chips till hårdbröd, samt det smaskande ljudet som kan komma då man äter mackaroner. Är det bara jag som stör mig på sånt? Och jag kan inte heller sitta i samma rum som någon som äter hårdbröd. Det är precis som att den som äter det tuggar på min hjärna och hela dagen  kan bli förstörd. Så satans irriterad blir jag, och jag vet inte varför. Blir minst lika irriterad när jag själv äter någonting hårt. Även fast jag försöker ignorera det så kommer den kokande ilskan, GE FAN I ATT SMASKA ELLER TUGGA SÅ FÖRBANNAT HÅRT. Och det värsta av allt, är när någon äter en bit av en macka, ett chips och tuggar första tuggan med munnen öppen. Jag skulle kunna slita av precis vartenda hårstrå jag har på huvudet.. Även fast det är en löjlig sak, så kan jag inte med ljudet. Och det känns rätt ofta som ett problem. För även om jag inte vill bli irriterad så blir jag det ändå, nåt så fruktansvärt också. Tycker det känns rätt löjligt att bli irriterad på något sånt ljud, men jag kan bara inte med det!

Sen kom jag på en till sak.. Jag tycker det är skit tråkigt att läsa andras bloggar när de inte lägger ut bilder. Och så gör jag exakt samma sak själv. använder kameran men aldrig lägger ut några bilder, whyyyyy.. Inte för att jag tror att det är så många som läser min blogg, men jag tycker det är ganska skoj och titta på andras bilder och hur dom har det. Ska faktiskt ta mig och lägga in ett par bilder sedan tror jag, om inte minnet sviker. Som det alltid gör! Ps, jag längtar tills i slutet på den här månaden. Och kan inte skriva varför, men jag bara göra det. Kommer känna mig så sjukt fri utan det jag har nu (och då menar jag inte Robin eller någon annan i min närvaro) De som står nära mig vet vad som händer och inte. Men just nu längtar jag bara till att bli en människa igen :-)

So long

Idag känner jag för att inte göra någonting alls!

Nej, precis. Idag känner jag för att inte göra någonting alls. Denna dag har varit slö, men väldigt välbehövd. Jag och hjärtat tog oss mysmorgon och tittade på några avsnitt av SOA (Sons of anarchy) sen har jag i princip suttit resten av dagen på balkongen och solat. Förutom att vi var ute och lekte med Kelly förut. Slapp och slö dag men ändå den bästa på länge. Hoppas man fått på sig lite färg idag, de ser ut som så. Men skenet kan ju bedra, man kan tycka att man ser brun ut bara för att man vet att man varit ute och solat. Idag kommer lillebror hit och håller oss sällskap tills i morgon. Natalie ska iväg på dop imorgon med Nellie så han blir här då pappa är i stockholm och jobbar. Jag är så besviken på mig själv att jag missade min och Lindas skvaller kväll igår. Jag är så jävla glömsk! Även att jag tagit fel på dag i dag, trodde det var lördag i morgon`? hmm..yrt! Nej nu ska jag luska vidare på en grej, ska komma på en lösning!!!!!!!!!!!

Vad då?

Ja.. Vad då? Och vad nu då? Sitter och dricker mig en kopp kaffe och tittar på Cheaters för att vakna till, Kelly har varit vild i natt. Så varken jag eller Robin har fått sovit så mycket, känner mig helt död faktiskt. Hemskt! Så har jag ont i magen idag igen, varför? OCH NEJ TILL ER SOM UNDRAT, JAG ÄR INTE GRAVID!! Har haft ont i magen i 2 dagar och har blött näsblod. Jag som aldrig har blött näsblod vart till en början livrädd, men äsch. Jag måste ringa sjukhuset om mina polyper, jag får knappt någon luft när jag andas med näsan. När man ska sova så känns det som om att man kvävs, de kan tydligen komma tillbaka även fast man opererat bort dem. Vilket jag gjorde när jag var liten..  Hoppas inte, läste någonstans att kortison nässpray kan hjälpa och krympa polyperna. Det låter äckligt, jag vet. Men det är fan värt ett försök, istället för att känna som att man ska dö varje natt. Sen ska jag boka tid för ett stick/prick? test på sjukhuset för att se om jag är allergisk mot Kelly, har fått utslag och kli i ögon näsa och svårt att andas. Och jag ber till han de kallar "gud" att det inte är så..  Min fina cheey! Nej nu ska jag plocka ihop, som vanligt. För Robin lovade att skura och de när han kom hem om jag plockade ihop resten. Och så fick det bli, sen en långprommis med Kellan.

see ya,



RSS 2.0