Just nu

Just nu känner jag mig så extremt jävla hatisk på vissa folk. Det brinner invändigt, vart fan finns dom som kallar sig själva för ens vän? Finns man bara när det ringer "ska du med ut i helgen? vet du någon som säljer öl? har du pengar att låna mig för att jag vill gå ut" Nej fyfan säger bara jag, FYFAN!

Ibland, mycket, ofta och jämt önskar jag att saker kunde vara som förut.
Då hade jag vänner, fast i en annan stad.. "Söta flickor håller ihop"
Grynet, Citty, Amanda, Catte, Caccis & Erla, jag saknar er!


Och det gör ont, när jag kommer på. Ingenting kommer bli som förut, ingenting.... För åren går, och man blir vuxen. Ibland vill jag att man ska vara 16 hela livet.

Vilket kaos.

Fy, vilket grisigt väder rent ut sagt. Äckligt jävla kallt och jag fryser näst intill ihjäl! det är synd att man behöver gå ut flera gånger per dag. annars hade jag legat under täcket på soffan och bara blivit fet. Det är gott att va matglad, det är gott att va lat! Ett flertal år sedan jag åt såhär mycket och ofta.. Man får en släng av ångest, för att vara tjock har alltid varit en mardröm för mig. Den totála skräcken att ställa sig på vågen och se att man gått upp så sjukt mycket bara för att man äter och inte rör på sig. Tacka gud att jag har chila och bara MÅSTE gå ut ett flertal gånger varje dag. Det kan låta förjävligt, kränkande, idiotiskt och jävligt fult. ursäkta mig men jag vill inte bli den som sitter själv och slänger i sig 2 plusmenyer med efterrätt på mc donalds. Men lugnar jag inte ner mig, så kommer jag nog sluta så snart. Bevare mig väl.. Vi ses väl på mcdonalds, eller nåt?


Uppdaterar mer senare om jag kan. mitt internet krånglar hemma..


Någon som vill hjälpa mig med en ny blogg design?

Åhååå..!

Japp, klev upp kl 8.00 och ställde mig i en dusch. Och nu sitter man här, seg och jävligt. Hunnit fikat och gjort allting klart, så vad gör man nu till kl 13.50, då jag ska upp på seminarum. Gruvar mig som bara den, men jag måste.. :-( Kallt är det ute också, så det gruvar jag mig nog mest för. .För att gå dit upp, men har man en väldigt snäll syster, så kanske hon vill skjutsa. Hoppas...


Ska ta mig en sväng nu med Chila, och titta på våra bästa år bara det kan börja någongång, längesedan jag hade tid att se det. Mitt älsklings program!.. Tönt, jag vet.

Ikväll blir det fest, wish me good luck. Min bästa vän ellen är så snäll och sitter här och passar Chila. Vilken annan skulle göra det? Jag vet ingen.. Men uppdaterar nog med kort och så, på söndag.. För i morgon är jag nog bakfull.

Puss på er pojks änd flicks.



Morgonstund har guld i mun.

God morgon fuckers!
Sitter här och lyssnar på Mange myt-Bordelina. Vet inte vad det är för något med den låten som får mig att gilla den så skarpt. Yeye, undra vad... Hm!


Ska snart bege mig in mot city. trött är jag. Ont i magen har jag, men det är ju jag... Alltid något som är fel!!

Skriver mer när jag har tillfälle och tid =) Puss på er

Bilder



















Många dagar utan....

Många dagar utan bloggandet,  men som sagt. Mitt internet är fuckat och funkar inte alls som det ska! morr.... Men det är mycket som hänt, jag har mycket att göra. Blir faktiskt lika glad varje gång jag ser att så många har läst och tittat om jag uppdaterat. Idag har jag iallafall fixat min tatuering, på benet. Muurdah vad ont det gjorde, men mer ska det bli! Helst av allt sleeves, men får se hur det blir med det... 

Mina knäskålar värker, mina fotleder värker och mina hand leder. Varför?


Uppdaterar så fort det finns tid, och gaddningen kommer det nog bild på senare idag om jag inte somnar.

Puss & Kram
spring din jävel, spring

yhbfcv

trött,less,slö,ont,sjuk,idiot

Cirklar...

Det är väl så när allting bara snurrar runt i cirklar, och går på rutin. Det är väl så, när allting har rasat ingenting kommer bli som förut. Varför ska livet vara en ständig kamp, rätt och fel, höger eller vänster, du eller den, jag eller du? Jag är nedstämd, ledsen, arg, ful, glad, sne, idiot, bra, fantastisk, trasig.....


När kommer allt bli bra?


Från det ena till det andra.
Dök in här och skrev ett kort inlägg idag.. Eftersom jag lyckligtvis ser allt folk fortfarande kikar in och tittar om jag uppdaterat. Det är på något sätt kul, att folk vill veta, läsa och se. Fortsätt så, bilderna jag lovat kommer!


!!!!

Jag skriver tyvärr inte så mycket blogg just...
för mycket som händer, jag mår skit...........


kul o se att folk fortfarande tittar om ja uppdaterat.
och det kommer, jag lovar!! glöm inte att följa mig via bloglovin.

RSS 2.0