Nyår!

Sista dagen på 2011 började ju jävligt bra, eller? Jag hoppas och ber till han de kallar gud att 2012 blir bättre. Hållt på att göra mig klar i timmar känns det som, och nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig för iår blir det ett nyktert nyår! Skönt att slippa baksmällan och alla folk på krogen. Förra året spenderade jag och Robin nyår, eller tolv slaget rättare sagt i en taxi. Mindre kul.. Och detta år tänker jag inte lägga något löfte om någonting, för man håller det aldrig ändå. Det enda jag kan lova, eller försöka lova mig själv är att jag ska sluta lägga ner energi på sånt som får mig att må dåligt..

gott nytt år på er.


"Fråga dig själv ibland på fullaste allvar, om de personer i din närhet rycker upp dig eller drar ner dig"


Jag försökte göra någonting bra!

Ja, det är som alltid när man ska försöka göra någonting bra och känna sig duktig. Jag bar in den gamla tvn i sovrummet, gristung. Jag lyckas få upp den på byrån och vad händer? Jag råkar skjuta ner tv dosan och vart landar den, om inte på min fot! Tvn höll på och tippa över mig, kelly kutade runt, jag skrek och jag svor och när jag väl får upp tvn så den står stadigt stöter jag till min prydnads elefant och den ramlar i golvet och går i hundra bitar! Och som om det inte vore nog, så käkade kelly upp en bit av den, så att försöka laga den nu är ju bara att glömma.. På något konstigt vis ska det ju alltid hända mig något! Oavsett vad det är, blir så jävla trött..

Idag är det tvättstugan och städ som gäller, och med min jävla tur så lär tvätten blir förstörd och rengöringsmedlet bleka sönder golvet. Buhähhh.. Först ut till skogen med kelly så hon slipper attackera dammsugaren och leva rövare när jag väl sätter i gång, tvn fick mig att tappa all lust. Jävla klantarsle man är!

Uppdaterar senare, ,med bilder förhoppningsvis om jag inte tappar kameran i golvet.
hejs

Vänner?

Allvarligt talat, så tror inte jag vet vad ordet "vänner" har för innebörd. För nu i efterhand känns det som om jag aldrig haft några, och kan inte minnas hur det känns att ha någon som är DEN som man kan prata om allt med. Har jag någonsin haft någon som är värd att kallas för en vän? Jag tror faktiskt inte det. För det jag har nu, hör bara av sig när det behagar dom, svarar aldrig när man ringer, kan inte skicka iväg ett sms om de inte har tid, och sedan efter några veckor kan de dyka upp som gubben i lådan och tro att allt är bra. Hur mycket skit tror dessa att man egentligen tar? Det är skillnad på vänner och kompisar, kompisar har jag tydligen många. Synd bara att jag insett nu, att de jag trodde var mina vänner är kompisar. Vissa kan man fan bli spyless på...

Från det ena till det andra, idag var jag och kelly och hälsade på Sandra, den enda sanna vännen jag har kvar sen långt tillbaka. Det är kul att se att hon börjar bli så kry och klar. Vi gick runt på promenad slingan tre varv och drack kaffe samtidigt, synd bara att det var så förbannad kallt. Jag kände varken fötter eller fingrar. Men det var det värt. Jag fick ett paket för att jag hade fyllt år, ett cigarett paket (något litet kan göra så mycket, och det är tanken som räknas) och Kelly fick en boll som verkar uppskattas mycket. Det vart mycket race o galenskap när vi kom in :) Så nu sover lilltjejen som en klubbad säl och jag ska ta och passa på och städa ihop lite. Innan jag ska hämta Isa och Ella på dagis, sen försöka ta mig ut till birsta och köpa den sista julklappen till R.. Konstigt nog är detta den enda julen på länge som jag inte har längtat till..


Bjuder på 3 collage sedan idag.
1 - Kelly med sin boll
2 - Julgranen
3 - Sandra


Det är ju bara ynka 6 dagar?

Jag vet inte om jag är löjlig eller vad det är, jag har panik i kroppen. Jag ska åka i från mina ♥, i 6 dagar. Jag och Robin har aldrig varit i från varandra mer än 2-3 dagar max, under ett och ett halvt år. Och Kelly, har jag aldrig varit ifrån! Min lilla bebis. Hur ska detta gå? Och jag som hatar att säga hejdå, det är absolut det värsta jag vet.. Det är tur att hon ska vara hos 2 personer jag litar på, hemma här med Robin och någon dag hos Frida. Jag kommer hinna sakna ihjäl mig och ha svårt att sova, men samtidigt ska det bli kul och skönt att komma iväg lite. Med familjen, jag kan inte minnas sist jag, natalie, pappa och lillebror gjorde någonting tillsammans? Och nu får jag spendera sex dagar oavbrutet med dom, och det har jag saknat! ♥

Jag ska försöka att finna mig mod till att packa utan att börja gråta för att Kelly står och tittar på. Eftersom hon till och med är med in på toa när det är bara hon och jag hemma så gissar jag på att hon kommer sitta brevid och glo in varje plagg jag kommer lägga i väskan. Jag känner såhär för en hund, hur känner då sig en förälder som ska åka iväg? Huvva huvva, never mind. Fortsätta med mitt tills Robin slutar jobba.




Mammas finaste tjej ♥


Göteborg

Ännu ca hundra år sedan jag bloggade, men det är väl så dags nu? Jag är seg, trött och fundersam (som alltid i min ensamhet) Jag har lite panik för att jag åker på Onsdag morgon till Göteborg, jag ska vara utan allting här hemma i 6 dagar. De som känner mig vet, vilken panik jag har för att åka hemifrån. Separationsångest deluxe! Plus att jag ska vara utan både Kelly och Robin i 6 dagar.. Det känns som en lång tid, fast det inte ens är en vecka. Men tillräckligt många dagar för att skapa inre panik, i guess? På tal om veckor, jag har haft konstant huvudvärk i över en vecka nu, och jag blir så trött......

Tömma kameran inför onsdagen och börja packa känns som en idé! hej.


RSS 2.0