Yeeey!

Tänkte införskaffa mig nya bilder att lägga upp... Vad sägs om det?

Pusss

ibland, bara ibland..

Ibland frågar jag mig själv, hur kunde jag låta detta gå så långt? Ibland undrar jag om allting verkligen var värt det, idag vet jag, idag tror jag att det inte var det.. Det känns så nu, och på något konstigt sätt känns det förjävligt. Jag önskar att jag var sån, som bara kunde tänka på mig själv. En egoiskt, kort och gott! Men jag har aldrig varit sån, och kommer nog aldrig bli. Fast ibland vill jag... Så gäääärna!

Hur mycket tar en människa, hur mycket ger en människa, vad gör en människa, och vad gör inte en människa.. Det är få som fått mig tänka så, på allt jag borde gjort, på allt jag borde sagt, på allt jag har sagt och på allt jag har gjort. Och vad jag inte borde gjort för att gjort det hela värre, och vad jag borde gjort för att få allting att bli bättre. Jag vet inte om det är jag, eller flera till. Men jag vet nog ingen som kan göra mig så frustrerad, fundersam, ångerfylld, tårögd, osäker, arg, rädd och ibland glad som mig själv. men bara ibland... fast en sak vet jag, man ska aldrig be om ursäkt för saker man aldrig gjorde. Och det gör jag inte, jag bara ångrar mig. Strävan efter något jag aldrig kommer få blir bara större, näst intill manisk. För jag vill må bra, men just känns det hopplöst. Och ibland känns det som om jag inte är värd det. Men bara ibland.........


En rutten fuc*ing day!

Denna dag har jag spenderat, innomhus. Förutom då jag gått ut med Chila... Jag blir rastlös, det kryper i hela kroppen på mig. Vet inte om det är bara för att eller om jag blir rastlös för att försöka hitta på någonting för då slipper man tänka på allting som egentligen ligger och skaver. Ensamhet & tankar är ibland en deprimerads värsta vän. Det vet jag, det har jag känt.. länge... Så mycket kryp i benen, kli på kroppen, värk i magen och en knappt fungerande hjärna när det blockerats av allt jag inte vill tänka. Jag skulle behöva vara upp på lab och ta dom förbaskade blodproverna, men jag törs inte. Och jag orkar inte, vill inte... Känns ändå som om det skulle kvitta om det var något allvarligt.


att vara stark är inte att aldrig falla
det är att resa sig upp efter varje fall..

Dagarna som varit!

Från torsdagen, till igår morse har jag umgåtts med Ellen. Mycket trevligt må jag säga! Det har varit allt från att sova till krogbesök.. Allt som känns jobbigt när man är själv känns så mycket lättare då man har en vän att prata med! ♥


Det är fortfarande mycket tankar, oerhört mycket känslor som bara river sönder det inre.
Varför blir man så trasig?

♥ Någonstans har det ALLTID varit du...


 

 

Uppdaterar bloggen lite senare gör jag, om det fortfarande är någon stackare som läser! =)


Sanningens ord...

Oavsett vad du ger en kvinna, ger hon dig något bättre tillbaka. Ge henne en spermie - hon ger dig ett barn. Ge henne ett recept - du får en måltid. Ge henne ett hus - hon ger dig ett hem. Ge henne ett leende - hon ger dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt du ger. SÅ...om du ger henne... SKIT - förvänta ett ton tillbaka!!!

dessa låtar....

har hjälpt mig då jag mått dåligt.
musik kan göra så mycket, och jag älskar det!

Melissa Horn - Fall Fritt

 

Melissa Horn - Vem lämnade vem

 

Medina - Sagoland
 


Bon Jovi - I'll be there for you
 


Bon Jovi - Always

 


Och min personliga favorit... Erik Grönwall - Higher




vilka låtar har hjälpt dig/er igenom svåra tider?



Puss


All bad things..

Vad fan är det som sker? Så mycket skit på engång har jag nog aldrig varit med om... Jag förstår inte vad fan det är för fel på folk? Vad är det som får en annan människa att behandla någon annan som en påse skit? Man ska väl aldrig någonsin sluta bli förvånad antar jag, men varje gång blir man det otroligt nog... Jag tycker synd om dig iallafall gumman!


after darkness comes sunshine!
═.♥.════════════════════

Hjärtklappning, andnöd.....

Hjärtat slår 270, så hårt att det näst intill dunkar sönder min bröstkorg.. Jag har svårt att andas, fingrarna är iskalla av denna kyla. Hela kroppen känns kall, trots att den är fylld med massa varma känslor. På tok för mycket känslor så att jag knappt vet vad det är jag känner.. Det är skrattretande samtidigt som jag vill gråta. Men varför gråta om det inte är någon som ser? Jag vill inte gråta..



Vad vill du säga när allting blitt sagt?
Vad vill du känna när någon tagit din makt?
Du vill att jag ska sjunga men bara om sånt som hör till sitt
Men ska jag sjunga så ja då ska det finnas tid att sjunga fritt

Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt

Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?
Och hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur?
Du vill att jag ska älska någon som bara älskar sitt
Men ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt


ett tag sedan.

Ett tag sedan jag skrev blogg.. Men, har haft annat för mig. Har tänkt mycket, känt mycket, längtat mycket.. 

Har också kommit på, tänkt att många ord man väljer är egentligen tomma ord, kalla, kala, dumma, snälla ord. Många ord man väljer för att försöka vara snäll med någon, vara snäll med någon man inte ens tycker om, eller välja ett snällt ord för att bevisa att man inte är den dom tror man är. Så egentligen, är väldigt många rätt falska. om det är rätt ord att välja? Vad vet jag, det är bara dumma tankar, glada tankar, ledsna tankar..

Många tankar som får mig att känna
känna saker jag blir frustrerad av..


Word

Vänskap är att kunna få varandra att skratta trots att livet känns surt.

Att kunna ha en kudde som mössa.
Skratta åt något som egentligen inte är roligt.
Massa skitsnack, cola och wallander
Att kunna prata om saker man inte pratar om med någon annan.
Att kunna säga vad man tycker utan att behöva bli osams.
Att ha någon att gråta hos, med och tillsammans,att vara fjantig..
Men helst av allt, att ramla med tvättkorgen!

Tack för att du är min vän.


Ibland är det bara för mycket..

Ibland kan det bara bli för mycket, när så oerhört mycket tankar bara snurrar runt och lägger sig som en hinna på hjärnan och man blir förvirrad och glömmer bort allting man tänkt på innan. En stor klump i magen gör att man får svårt att andas, varje känsla av rädlsa, självförakt, hat och kärlek gör en blind. Ledsen.... Jag är inte rädd för att försvinna, jag är bara rädd för att vara kvar. Mitt gamla jag börjar krypa fram mer och mer, och jag håller på att bli den person jag lovat mig själv att aldrig mer bli... Men det är jag, och jag blir rädd. Mitt inre gör uppror. Varenda liten bit gör ont, varje andetag hugger som tusen knivar. Det finns så mycket jag vill säga, men smärtan trycker ner den där klumpen.. Den exploderar i magen på mig, och allt slits i sär. Och jag minns allt som igår, precis allt som hänt, precis allt folk har gjort.  Jag levde en gång... det finns ett hjärta som knappt orkar slå.

fts

Why should I take life so seriously?
I just wanna do what I like to do!
Be far from reality, cause I cant stand society!
Its my own world, I just wanna hear the music.
I think the whole system fucking sucks.
Evrybodys workn their fuckin ass off durin the week,
gettin totally fucking stressed out.
So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend.
I live for hardstyles.
I live for hardstyle baby!

Happy days...

Lite skoj som jag o min syster vräkt ur oss under våra happy days.
barnsliga days kanske...?

Jag kliver ur bilen och bär massa saker åt natalie och hon undrar om jag kan stänga bagaget med händerna fulla med grejer, och mitt smarta svar blev "JAG HAR BARA EN ARM NATALIE" fast man vanligtvis har 2.

Jag och natalie sitter och tittar på bodybuilder kort, och jag slänger ur mig "vadfan rakar dom sig under armarna? =S" och natalies svar blev "ja, vad tror du? Dom rakar benen och använder gul utan sol med"

Jag i mindre format var ute och gick med min lillebror då han satt i vagn, sitt vagn. Och på något konstigt sätt tippade vagnen och min lillebror slog sig. Och när jag skulle förklara för pappa vad som hänt så kom bara "ramlen vagnade" och det var sista gången jag fick ta med mig min lillebror ut ensam.




more to come.
WE CAME TO WRECK EVERYTHING AND RUIN YOUR LIFE !!



Inge bra..

Detta år började inge bra, fast jag trodde det skulle bli det. Att försöka bry mig om mig själv får mig att känna mig som en egoist. Som en idiot, jag hoppas bara saker blir bättre.....


år 2010..

De flesta jag känner och vet, har lagt upp en lista om vad som skall göras det nya året. Så man ska väl göra det själv också, så man kan passa in! :-P


♥ det allra första är att jag ska rensa mitt liv från de bokstavligen talat svin, som gör mitt liv surt.
♥ försöka att tro på mig själv, jag kan faktiskt vara bra.
♥ bli mer förstående och yttra mig på rätt sätt när någon i min närhet mår dåligt.
♥ göra något riktigt roligt, för det känns som om jag är värd det på något sätt.
♥ ta kontakt med mina äldre vänner, för livet känns rätt bittert utan er..

något mer än så är det väl inte? jag tänker inte sluta röka o jag behöver inte gå ner i vikt så något sånt finns inte med som på de flesta "nyårslöften-lista"

Vad vill man säga, när allting är sagt?

Ska jag falla, ja då ska det finns tid att falla fritt. Det är när man gråter själen vill andas. Andas från allting som sliter den samman som gör att den blöder, trasas i bitar eller snart längre inte finns. Det gör ont att se folk i sin omgivning bli vilsna, besvikna, förvirrade och ledsna ev ett brustet hjärta. Men hur känns det själv när man finner sig själv, gråtandes med en trasad själ och ett hjärta som saknar färg? Tvivlan på att det någonsin kommer bli bra förvirrar en, medans man själv sitter där och gråter. Och undrar, vad var det som egentligen hände?


RSS 2.0