Men KUL!

Det var ju kul, att man blivit tväsjuk på kuppen. Halsjäveln håller på att river sönder mig, och hostan som bara kommit på en natt dödar mig -.- hur kul är detta? Inge kul alls.. Blir till o ringa vc och hoppas att jag får en tid. Imorgon har Kelly tid på veterinären för chippning och vaccin. Samt besiktning och försäkring.. Lillgumman

nya tatueringen.. dock e bilden upp o ner.


mm, precis E

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan, vi hörs
Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
Du får leva med det,
..resten av ditt liv
Du får leva med det..

Du spela mina nerver ut tills dom brast
En cancer i röven vart jag än satt
Denna här belöningen blir ditt tack
Hoppas att din utförsäkring går snabbt
Att dom skriver idiot i ditt pass
Att du i ditt nästa liv blir en mask
Fan vad jag behövde få detta här sagt
Blir två ton lättare än vad jag vart

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.


Ibland tänker man, alldeles för mycket!

Jag måste vara funderarens expert, jag tänker alltid för mycket. Speciellt på saker som får mig att må piss, om på saker jag varit med om, saker jag hört, saker jag saknar och saker jag önskar. Det känns som om man för varje gång man tänker, att man gräver en allt större grop åt sig själv. Jag kan inte hjälpa det, men jag måste sluta med det. Om jag inte vill må lika dåligt som jag en gång gjort, men det känns som om det är en bra bit påväg. Jag har tappat lusten att göra precis allting, och känner mig så fruktansvärt ensam och värdelös. Som om att jag inte duger till någonting. Men det känns som om att man aldrig kommer duga, någonsin.. Eller så är det alltid jag som blir missnöjd med mig själv och mina val. Hur kan jag veta...?

Går jag ner mer i vikt kommer jag försvinna. Men just nu känns det som om det kvittar också.. Varför blev jag en expert på att älta, va deprimerad, tänka tänka tänka och trycka ner mig själv? Folk kanske har gjort mig sån, vad vet jag? För så många knivar det sitter i min rygg, av dessa jag trodde var mina vänner sitter alldeles för djupt för att ens försöka laga de sår som de gett. Jag skulle vilja skrika åt varenda jävel, och förklara precis hur det kändes och känns. Men det jag ska försöka lova mig själv detta år, år 2012 är att lägga mindre energi på sånt som får mig att må dåligt..

den som lever får se.



RPK

Är hos Sandy pändy och hälsar på, på dårhuset. Piskat henne i vändtia och druckit kaffe, jajamen!

hejdå

RSS 2.0