om det fanns någon gud...

om det fanns någon gud skulle jag aldrig ha det såhär. Om det fanns någon gud skulle han ge mig en paus, en paus från allt elände. En paus från livet.. Om det fanns någon gud skulle han aldrig utsätta en och samma människa för massa saker, om det fanns en gud skulle nästan ingenting gå fel..

Om det fanns en förbannade gud, SKULLE JAG BE HAN DRA ÅT HELVETE.
fuck you "Gud"

award

Har fått en award av frida :-) tack!


  • Kopiera bilden för att visa att man fått den
  • Länka till den person man har fått den av
  • Nominera några andra bloggare och länka till dem
  • Berätta 7 fakta om dig själv

 







1. Jag är DÖDSrädd för tvestjärtar.
2. Mitt stjärntecken är Skytt.
3. Mitt fullständiga namn består av över 30 bokstäver.
4. Jag dricker minst 5 koppar kaffe om dagen.
5. Jag är sjuuuuukt morgon trött
6. Jag är älskar min hund så det gör ont!
7. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ


Jag nominerar; Carro Ellen Tessie Grynet Zabine Emma Linda


orkar inte..

Hur mycket orkar man? Står inte ut med mig själv längre, eller det skämt man kallar liv. Har lust att sänka mig själv i selångersån.. Hur länge står man ut med sig själv när man bara har lust att spy då man ser sig själv i spegeln? Varje gång tänker jag, vilken värdelös jävel. Som inte ens klarar av att visa att man bryr sig om folk i sin närvaro. För allt slutar oftast med att någon blir sårad, och för varje gång har jag lust att slå mig själv så jävla hårt att jag aldrig mer kommer bli människa.

Men man räknas väl ändå inte som mänsklig då man inte klarar av något så simpelt som att bry sig..
FAN ta mig själv.

Gaah

Att ens eget psyke kan svika en så fruktansvärt känns jävligt förvirrande och fel. Jag är så jävla kluven.. Hur kan man låta sig själv gå så långt fast man intalat sig själv att man aldrig mer ska gråta eller ta illa upp av vad någon annan säger? För oavsett vad, kommer de från någon man bryr sig om så tar man åt sig. Även om man skjuter bort det för stunden, så ligger det alltid någonstans och skaver stora blödande sår. Som aldrig slutar blöda tydligen.. Blod är vackert, jag vill också vara vacker.

Samtidigt som jag har lust att gråta och fråga varför allting händer mig så vill jag bli arg. Och säga och skrika allting jag känner och minns, men det tar stopp. Vilket gör mig ännu mer arg, ledsen och besviken. PÅ mig själv, för att jag aldrig kan öppna min käft.

När man inte ens orkar försvara sig själv längre, har allting gått för långt.
FUCK YOU, FUCK ME.
FUCK THE WORLD

att man kan ha så fel..

Att man aldrig hinner få upp ögonen innan det är försent, och släppa helt fel folk inpå livet. Jag har nu lärt mig att aldrig lita på någon (förutom ellen). För alla är bara sånna jävla svin och snackar en helvetes massa skit. Så jävla bort gjord! Blir så ARG och BESVIKEN. Jag har lärt mig att man ska tänka sig för vilka man kallar vänner och ej, jävla skit stövlar!

Spy less på allt som har med dig att göra, och du borde aldrig ens titta åt mitt håll eller ens tänka på att tilltala mig något mer. FÖR DU ÄR EN JÄVLA LOSER!


Trötta trötta dag..

Är så trött att ögonen nästan går i kors.. Jag är ständigt trött nu för tiden, vilket är jävligt jobbigt. Om jag fick som jag ville skulle jag sova bort mitt liv, och allt jävla elände. Men det går ju lixom inte, dumt nog. Ska till och väcka Chila så hon får gå på en promenad innan jag åker och registrerar mig på Komvux med systeryster. Har aldrig varit med om en jycke som kan sova så jävla länge och vägrar kliva upp, i vissa fall är det bra. När man svinigt bakfull, då ligger hon med som en utslagen get. Hon är så söt mitt hjärta! ♥

Ibland vill jag bara springa, och aldrigt sluta.
Och när jag väl slutar, hoppas jag det är långt långt långt härifrån..

Förlamade fötter..

Mina fötter samt ben känns näst intill förlamade! Jag, Ellen, Chila & Matilda gick på en promenad.. En jävla lång sådan. Hit och dit och fram och tillbaka.. Det kändes skönt när man väl gjort det. Nu sitter jag hemma, fick åka hem ifrån Ellen för att jag ska på Unga Vuxna i morgon, och "prata ut" som vanligt. Vad finns det kvar att säga?

pyttsan, sätter mig och spelar lite the sims i hopp om att livet ska kännas bättre..

love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie


Top model..

Sitter just nu med en smörgås i handen och tittar på top model, plus ett glas vanilj yoghurt. Väntar på att Natalie ska komma förbi, har nyss varit ut med Chila och pratat med Ellen. Bär förhoppningsvis av till henne sedan, jag tar med mig datorn och mitt lilla hjärta (Chila) och åker till ljusta. Det minsta lilla kan göra så mycket att bara få åka bort en stund, även om det inte är långt. Ibland är det skönt att bara finnas till, men oftast inte. Önskar så innerligt att vissa saker kunde vara bättre, kännas bättre. Men det känns rent ut sagt förjävligt... Önskar att jag kunde säga att jag har ett bra liv, men så är det inte. Det är väl bara att gilla läget, hur illa det än blir..


DAGENS WTF:

en seg dag...

Vaknade i morse med betong keps, men tog mig en alvedon och sen dess har jag inte känt av någon annan värk än den från knölen i halsen.. Konstigt att ingen läkare jag varit till vet vad det är? När den nästintill har en omkrets som ett bowlingklot. Den gör sjukt ont!! =(  Tänkte nu försöka fixa mig skjuts ut till ljusta med Chila hem till bästa Ellen för lite filmtittande och skitsnack.

Pepp!

Hoppade ur för en stund sedan ur duschen, gjorde ännu ett tappert försök att få bort de sista rosa ur mitt hår. Men hur det blev, det vet inte jag. Och allt tack vare ett jävla skit hår schampo! Resultatet efter schamponeringen var chockrosa, och jag var i chock! Och nu är det "bara" rosa slingat, men nästan borta. Så ikväll satsar jag på en succé i rosa hår! hm.. Flippat!

Sitter och peppar lite inför ikväll, då man får besök och en sjujäkla massa pilsner.. Lonkan, Sebbe, Natalie, Emelie, Ida, Danne, Ellen och Dannes kompis kommer. Hoppas bara att denna kväll inte kommer bli lika knas som alla andra, dvs fylld med en jävla massa tjafs och en sne fylla för hela slanten. Men å andra sidan, vem fan är måtta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom? Haha.. Nej det är färdigt att leva mitt liv för alla andra utom mig själv, det är rätt löjligt närman blickartillbaka och finner att den största anledningen till att man är deprimerad är för att man tappat bort sig själv. TAPPAT BORT SIG SJÄLV! Fy så simpelt.. Kanske en enda tanke på sig själv hade hjälpt mig från den jag är idag? Fast det är lätt att vara efterklok, och desto mer jag funderar... Mer bevsiken blir jag, men enbart på mig själv....

bilder

<3 hjärtat


#Q!?=@!

Mhm, trött..
Huvudvärken tar kol på mig, bokstavligen. Gäspar minst 30 gånger per dag, och håller på att tuppa av minst 10. Knölen i halsen är tillbaka, den gör ont och gör det svårt att andas. Ibland önskar jag att den kunde kväva mig, så jag slipper allt. Så jag slipper denna ständiga känsla av otillräcklighet.... Ständiga känsla av självhat. Hur länge jagar det förflutna en? Är det under en period eller är det hela ens liv? Hur länge jagar, allt som någonsin gjort en illa? Med min tur är "en period" hela mitt liv, och jag börjar lessna nu. Det kan inte komma en sak åt gången, utan allt ska komma samtidigt och slå omkull benen på en.. Och dessutom slå så hårt att man inte orkar resa sig igen är rätt löjligt, och tanken på att jag vill ligga kvar men ändå resa mig upp gör mig rätt patetisk. Men efter 100 försök och 1000 misslyckanden så orkar man inte mer...

Blääh!

Jaha, vad säger man? Tss.. Vissa delar är så jävla patetiska, och vissa får mig att vilja spy, och en del av mig får mig att vilja gråta skrika hata svära... Dö....

Varför ska precis allt hända mig? Jag blir trött, less, arg och ledsen... Jag vill bara härifrån, dra härifrån. FLYTTA härifrån....

No one dies virgin, life fucks us all!

Oprah

Sitter just nu o tittar på Oprah med Ellen. Vad finns det för sjuka svin? Det finns så många barn som far illa.. Usch! Om det bara fanns dödshjälp på vissa personer.. Pedofiler o våldtäktsmän, brinn i helvetet förfan!!! 

Från det ena till det andra så åker jag iväg imorgon på en mini-semester med Natalie, André & Nellie. Det ska bli skönt att komma iväg ett tag, så synd att inte Chila kan följa med bara, jävligt synd... Så i morgon tidigt på morgon åker vi mot Kolmården och sedan vidare till Astrids Lindgrens värld. Det kommer bli mysigt, och en skvätt avslappnande att släppa allt och bara åka iväg. Tänkte lägga in en bildbomb sedan, om inte minnet sviker mig...

Sunny day!

Fin dag idag, väcktes av ett samtal av pappa. Haha, ja vad ska man säga? Tonårs sträcket börjar nu daddy, håll i hatten!

Sen för övrigt så kan man fan inte sluta bli förvånad, över hur vissa folk beter sig och för sig. Egentligen hade man slutat bli förvånad för längesedan, men ibland kan man inte låta bli. Man blir bara matt av tanken, jävligt förvånad och less. Vad tror du att du har för rätt att behandla någon människa som du gör? Och vad får dig att tro att du är så jävla mycket bättre? Kryp in i ditt eget arsle och försvinn för fan..

RSS 2.0