Don't know what i'm gonna do, but i just keep on going through changes.

Vad ska man göra? Duger man till något överhuvudtaget? Jag får mig själv att känna mig så jävla värdelös.. Så värdelös att jag inte ens kan finna ord, så jävla värdelös att jag har lust att tugga i mig all min medicin. Men så lågt skulle jag aldrig sjunka..blä vilken fucking jävla skit dag!



bild från helgen, jag och molgan..





sängmys med kelly :)

jag och kelly är solo, så vi tar oss friheten att ligga kvar i sängen. med en kopp kaffe och gårdagens avsnitt av big brother :-) fyfan vad jag inte tål rodney, vilken jävla gris! ... ont i munnen har jag också, åååh jävla visdomstand.  vad gör dom för nytta egentligen? jag skulle kunna vara utan dem iallafall. resten utav dagen när jag sett klart på bigbrother ska jag spendera på att städa, ta en promenad med kelly, färga håret igen och beställa smink på internet. måste bara klura ut vart ifrån men de kommer jag på  :-) sooo long! 

Extremt galen hund utlånas i en timme eller två! ♥

Som vanligt är Kelly helt vild! Jag hade tänkt att städa, samt plocka ur bokhyllan som ska iväg idag. Jag har hunnit plocka ur tre skåp tills Kelly gjorde sopor av varenda tidning som fanns här inne, samt toarullar, strumpor och skor. När hon bet mig i armbågen gav jag upp, den kärringstöten kändes ända upp i nacken! Fyfan så ont det gjorde, men helt plötsligt så ligger hon här brevid mig och snoozar. Satans hund! ;) Jag vill ut på ikea och köpa nytt vardagsrumsbord och vita hyllor. Eftersom jag fått någon noja på vitt så ska vi ha en vit tv bänk och vitt vardagsrumsbord. Helst av allt så skulle allt va vitt, men det går ju inte. Men det är sjuukt snyggt! Jag vill haaaaaaandla handla handla, hittat så mycket jag vill ha.



För övrigt så finns det just nu 2 personer som stör mig fruktansvärt mycket men speciellt 1. VEM ÄR DU/NI att kritisera när ni själv sitter på era feta rövar och får precis allting serverat? Jag lever hellre ensam, hemlös och riktigt jävla urfattig än att ha ett liv som dig. Du är inte ens värd att tänka på, men det stör mig att du med tiden tror att du blivit något och sviker dom som funnits där som mest! Fyfan.. VEM ÄR DU som inte hade ett skit men sedan fått allt pga att du rygghugger dina vänner och beter dig som en fitta. Just idag känns det som om jag inte ens skulle pissa på dig om du brann. Folk skrattar åt dig, men det är du väl för bränd för att fatta, JAG skrattar åt dig för jag vet exakt hur det kommer bli. Det är jävligt tragiskt att du ska dra med andra i den skit du själv satt dig i, men ingen kommer njuta lika mycket som jag den dagen jag får säga. VAD VAR DET JAG SA!


Gosh! Kelly har somnat, YEEY! Hon har varit totalt jävla sjövild i 2 dagar, och igår var det fan på gränsen att jag skulle sätta mig och gråta. Jag och Kelly sov hos systeryster i natt, vi låg och tittade på ett flertal avsnitt av tre kronor innan vi la oss. Och jag kom på, att det är ju "endast" sisdåär 20 avsnitt jag missat. Haha! Så jag fattade ingenting om vad som hade hänt eller vilka som var med vilka också vidare. Men någon gång någon dag ska ja köpa boxarna, istället för att tanka hem fel avsnitt hundra gånger så jag får någon chans att se klart den serien. Just nu tittar jag och robin på ett flertal serier, oz, andra avenyn, tre kronor och prison break. Det enda jag minns något ifrån är andra avenyn för att vi ser det varje kväll och tre kronor för att jag tyckler det är så bra :) Resten får väl ses klart, då det finns tid och så länge det inte dyker upp någon annan serie vi vill se, kan vara bra att avsluta åtminstånde en. Ska snart till att åka hem så fort Natalie pratat klart i telefon och klätt på Nelliebus, och lämna Kelly hos hjärtat och sedan stor handla. Vi går på ica varje dag, och det blir både tröttsamt och dyrt i längden. På fredag kommer Tanja upp ♥ Fuck vad kul! Och på lördag blir det girls night out, feeeeeeeeett!!!








jag tänkte på dig idag..

Jag tänkte på dig idag, rätt mycket och ofrivilligt. Frustrationen över att du gjorde som du gjorde gör mig galen.. För jag förstår inte! Även om jag vill, jag fattar ingenting. Samtidigt som jag vill skrika till dig, förklara för dig vad du egentligen gjort, hur du har fått mig att mått, hur du har fått mig att känt och hur du har fått mig att inte lita på folk så skulle jag ändå vilja krama om dig och tacka dig. För att du fanns där, när det var svårt. För att du gjorde det inte någon annan gjort med mig, för att du var min vän. Ordet vänskap tappade en mening då du försvann, och jag önskar så innerligt att det skulle kunna bli bra. För jag saknar faktiskt dig.. Men jag vet, det kommer aldrig bli bra. För du svek mig, trots att du var min"vän"..


Lean on me

Sometimes in our lives, we all have pain, we all have sorrow.
But if we are wise, we know that there's always tomorrow.
Lean on me, when you're not strong and I'll be your friend.
I'll help you carry on, for it won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on.



min lilla cheey!

påväg upp till veterinären för en vaccination på kelly, lilltjejen! känner mig helt slut i skallen. tatuerat sören i två dagar, yeey! i natt blev det så sent ända till fyra, klev upp kl 10, åkte till birsta och köpte sladd till skrivaren samt halsband och lite gotta till kelly. min lilla chey! hon påminner så mycket om chila att jag blir varm i hjärtat när jag ser henne :) söööötbäs.

sjukt less på mig själv!

Jag är så hilma trött och less på mitt jävla skit humör.. Varje dag består utav irritation. Och varför vet jag inte? Jag blir så förvirrad.. Helst av allt skulle jag vilja sätta mig och gråta, för jag blir så less på mig själv. Frustrationen blir så stark att den nästan framkallar ett utbrott. Jag har lust att slå mig själv blå, så jag kan inse vad det är som är fel. Så småning om kommer jag på det, men just nu står allt bara still. Fuuuuuuuck

bilder










behöver hjälp! namnförslag!



Behöver namnförslag till denna lilla tös :-) HJÄLP! vi kommer inte på något, och hon kan ju inte vara namnlös




Heeyeey, matt-tvätt!

Fy vilket helvete att tvätta mattorna må jag säga. Det allra jävligaste är att dom är handtvättade(!) båda två. Gosshh.. Nästa gång tänker jag köpa nya mattor istället.. Och påtal om allt annat än mattor så är jag väldigt fundersam, brydd och nedstämd om vart Igalaq kan vara. Jag kan inte räkna på två fingrar hur många gånger jag har tänkt idag "tänk OM det hänt något".. Känns faktiskt inte som om det kan bli någe värre nu, och jag har gjort precis allt jag kan för att få hem eller hitta henne, trots det känner man sig ganska maktlös. när man vet, att ute  någonstans finns en hund som är ensam och rädd. Och säkert jätte hungrig.. Tänk om hon kunde bara stå utanför då jag går ut! Det skulle va lycka..


Väääntar och längtar tills i morgon då jag får beskedet :-) Hoppas hoppas hoppas..
sen väntar och längtar jag tills min nya bloggdesign kommer :-)




Betongkeps!

Har en sån fruktansvärd huvudvärk att det inte är sant.. Tror det kan bero på allting som var igår och i natt. Jag hoppas så innerligt att hon kommer till rätta, att hon få komma hem eller bara att jag får veta att hon mår bra. Fuck att hundar ska vara så snabb på att springa! men det enda positiva jag kan tänka angående det just nu är att det löser sig någongång.. men om någon har sett denna hund, försvann från nacksta igår vid 12.00-12.15 hör av er eller ring polisen! hon heter Igalaq, uttalas "Igalack"



Sen hoppas jag på ett positivt besked imorgon, hoppas hoppas hoppas! iihhh..
Men å andra sidan, varför? För, allt för mig går åt helvete.


nya hårfärgen

TOKRÖTT -inte fint!






RSS 2.0