Host medicin fylla!

Eftersom hostan aldrig verkar vilja ge med sig så tog jag en hutt förut. Och jag säger bara, hejhej vad yr i skallen jag blev och är. Obekvämt, obehagligt snuskigt tycker jag. Usch !! Plus att det känns som om jag tuggat på en lovika vante, och hur nice känns det? Inge nice at all.. Jag har stått och tittat på mina nya skor ett tag nu till och från och undrar när jag får använda dom. Näst nästa helg vill jag ha galej! Som det känns nu, jag har ett sånt kul-sug just nu att jag nästan har panik. Det blir till att styra! Wooow, nästa månad blir jag nog ljushårig om det går dit jag vill. Det ljusa håret välkomnas? (stavning?) Glatt! JAG ♥ LJUST HÅR!!

Nu ska jag forsätta plocka ihop och vika tvätt tills min fina älskling kommer hem. Han kanske vill hitta på något med mig! ♥




fest hos emelie



SJUKT nice väder

Det är galet varmt ute, jag sitter och väntar på att natalie ska hämta mig så ska vi åka hem till pappa och äta räkmackor och steka lite hade jag tänkt. Jag är trött idag, beror på nog att jag sov alldeles för länge idag. Vaknade halv 12! Brukar sällan hända, och jag hade nästan glömt bort att jag hade tid på sjukhuset kl 14.00 så det var rent ut sagt på f-håret att jag hann dit. Jag trodde också att bussen skulle gå mkt tidigare än vad den gjorde, men gick härifrån 13.25 så jag klev in på sjukuset exakt 13:58! Det var en jävla tur iallafall.. Känns som om denna dag kommer bli lång. Jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu, men det går ju inte. Är det lika fint väder imorgon så ska jag gå med Kelly någonstans så hon får bada, men vart? Hon älskar ju vatten men har aldrig badat ute mer än i en vattenpöl. Och det är ju mindre trevligt :-P

nej nu är det fan bra..hej


Ibland kan man inte låta bli

Ibland kan man inte låta bli att fundera lite extra, även om det kan göra ont.. Ibland kan det vara skönt att fundera och reda ut saker med sig själv, jag har funderat sjukt mycket idag. På vart jag har varit och vart jag har kommit, och även fast det inte känns som så, så har jag kommit långt. Om man jämnför med vart jag varit någonstans,  jag har gjort det bra. Fast det inte alls känns som så.. Och även om man ramlar tillbaka ibland, gråter, ingenting som är bra, så går det oftast över. Idag är en sån dag, då jag känner mig helt värdelös.. Som en riktig jävla sopa, men heey. det går väl över,right?


If it makes you happy, it can't be that bad.
If it makes you happy, then why the hell are you so sad?

jag är trött

jag är trött, ovanligt va? neeh...



fina du..

Skakis och trött

Dessa 3 dagar känns som om det varit de längsta i hela mitt liv. Jag hostar och snorar på nätterna så jag vaknar minst 3 gånger, Isa och Ella har vaknat mellan halv 6 - 6:00 och Kelly har betett sig extremt valpigt av sin avundsjuka. Dvs rivit sönder det hon får tag i och skällt, hoppat och varit allmänt busig. och hur kul är det den tiden på morgonen? Då är man inte ens människa.. Hur som haver så har det iallafall rullat på trots min trötthet. Och då är jag sjukt trött! De små är på dagis och jag och Kelly sitter i soffan och gosar och dricker kaffe. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig, men då blir hela dagen förstörd i stället. Det är inte okej! Plus att jag skakar som ett asplöv av hostmedicinen, kallsvettas och har hjärtklappningar, är det normalt? Känns som att det kvittar just nu.

Jag vill ut på birsta och handla ett par skor, nog för att jag redan har 28 par. Men jag vill ha några som är fina fast alldagliga på samma gång. Kanske ett par matsumoto? Känns som ett bra val då man kan ha dom vardagligt och till fest. Nu gäller det bara att hitta någon som vill följa med mig :)


Samvetskval

Samvetskval måste vara mitt andra namn, och ett av mina största bekymmer. Jag får dåligt samvete för precis allting, spelar ingen roll om någon bett mig om en liten sak och jag säger nej så får jag jämt dåligt samvete. Eller  iallafall oftast, när det gäller nära och kära. Mitt samvete kommer krossa mig, för jag lider verkligen av det. Jag kan tänka på det där ordet "nej" jag sa just i den stunden i flera dagar och ha svårt att somna pågrund av att jag nej. Jag känner mig elak, fast jag vet att det inte är det. Men jag känner mig riktigt elak, även om jag är sjuk eller vad som helst så vill jag oftast vara alla till lags. Men det funkar inte heller, men det här förbannade samvetet gör ibland att jag gör saker jag egentligen inte orkar eller vill, bara för att va snäll. Jag känner mig skit löjlig, jag grät förut till och med för mitt samvete. Jag sa nej till Natalie att följa med henne, Nellie och David och hälsa på André. Och i samma sekund jag stängde bil dörren så tänkte jag "helvete... nu kommer hon kanske bli ledsen, eller andré besviken eller Nellie sur som så gärna ville att jag skulle följa" och när jag klev innanför dörren började jag stor tjuta, jag hatar att säga nej. Speciellt till mina syskon, det är inte för att jag är rädd att dom ska tycka illa om mig eller något sånt, utan jag bara hatar det. Jag är livrädd för att göra folk i min närhet ledsna eller besvikna.. Jag vet att jag kommer ringa eller skicka ett sms och skriva förlåt sedan, men varför? Åååååååh jag hatar det här!

uppdaterar senare med lite bilder, hejs.

going right down......again

You're so mean when you talk about yourself; you were wrong.
Change the voices in your head; make them like you instead.
So complicated, look happy, you'll make it
Filled with so much hatred, such a tired game.
It's enough; I've done all I can think of.
Chased down all my demons, I've seen you do the same
.

Pretty, pretty please, don't you ever, ever feel
Like you're less than fuckin' perfect.
Pretty, pretty please, if you ever, ever feel like you're nothing,
You're fuckin' perfect to me



Vilka?

Vilka läser min blogg? Lämna gärna namn och eventuell blogg adress :-)
så man får något hum av vilket som följer, sett på statistiken att det är rätt
många, så vilka är ni?

Förkyld och jävlig!

Då har man lyckats dragit på sig en förkylning, jävlar också..! Extremt passande då Robin har flickorna denna vecka,eller inte. De e bara hoppas på att ingen av dom blir smittad,för jag känner mig inte pigg alls.. Ögonen rinner, näsan är täppt, jag har ont i halsen trots att jag inte har några halsmandlar och en sjuk huvudvärk som inte är att leka med.. Men men,thats life! Dessa 3 dagar som jag inte uppdaterat nåt så känns det som om jag hunnit med rätt mycket, fast ändå inte? Tvätttat från 4-22 idag, sängkläder och allt sånt. Har väl städat som vanligt kanske 4-5 gånger, dammsugit och haft mig. Men konstigt nog så tycker jag aldrig att det syns? hmm.. Trots att det bara varit jag och Robin hemma, och Sören förståss som kom besök. Samt Kelly som har med sig halva gräsmattan och sandlådan in.. De e både jävligt att ha hund på vintern som sommaren, vintern måste tassar torkas och allt jävla grus och på sommaren är det all sand och gräs som fastnar på tassarna. Gaah, jag hatar när det är stökigt. Sen har jag varit ute på Birsta med Sören medans älskling jobbade, tatuerat, slappat, ätit godis, sovit och druckit lite grann. Denna helg har varit kanon! Sen att jag känner mig fjant-kär, nykär är väl ett plus i kanten

Förövrigt, så slog en tanke mig idag. Att jag är ganska lyckligt lottad, eller ganska? Jag ÄR lyckligt lottat, som lyckades komma ur skiten jag satt i och träffade världens finaste pojkvän som har två underbara barn med Ida, sedan ett tidigare förhållande. Jag är evigt tacksam att jag får vara en del i deras liv, att se dom utvecklas och åldras. Att två syskon kan vara lika, men ändå så olika. Att dessa två underbara följde med Robin känns bara som en bonus. Och även fast jag kan vara ledsen ibland (inte pga det) så känns det som, att jag har det ganska bra. Med tanke på vad jag gått igenom de senaste 4 åren innan jag träffade Robin. Jag klättrar bara högre nu, och till slut är man på toppen. Oavsett om det är långt dit, så är jag fan påväg! Och den här gången tror jag på mig själv, när utredningen är klar och jag får förhoppningsvis rätt medicinering eller inga mediciner alls. Och nej ni som undrar, jag lider inte av någon sjukdom som smittar eller någonting sånt. Jag lider av "en för liten kropp med för stora känslor att handskas med" dvs depression. Men om jag jämnför med förr, så ser jag mig inte alls som en lika deprimerad människa som förut. Det kommer i vågor, men som sagt. Jag klättrar bara högre nu, tack vare min familj och Robin ♥ Jag älskar er gränslöst.


Kanske vackrast? Svar JA!!!!


(bokstäverna blev väl lite sådär, men han envisades med att ha små, trots att jag sa att de skulle inte bli så fint. Så han fick nöja sig med det han fick. Haha, den är mindre IRL än på bilden)
 
och en förkyld jag..


Min näsa

Jag börjar allvarligt bli mycket störd på min näsa. Jag kan fan inte andas med den än! Och inte nog med det så tror jag att jag börjar bli förkyld.. Det är inte okej, för det känns om om det kommer komma mycket att göra nästa vecka, och alla andra dagar med föressten. Idag har jag haft en fruktansvärd ågren över mitt hår, min hårfärg. Längden är jag skit nöjd över, men om det bara kunde vara ljust. Känns inte som om jag vill äventyra igen och bleka sönder det ännu mer. För många är håret kanske inte mycket, och det har det inte varit för mig förut heller eftersom jag klippt av det ett par gånger. Men nu känner jag verkligen att jag vill ha fint hår som jag trivs i.Fårbli frisören när jag känner för det..För övrigt så har jag varit hos syster idag, tokat och ätit mat. Jag älskar min familj


hejs

Vad ovanligt!

Idag har jag städat, vad ovanligt va? Eller inte. Och ändå har jag två rum kvar.. Men jag orkar inte idag tror jag tjejernas rum behövs möbleras om, om båda ska kunna se tvn. Men det projektet tar jag tag i någon annan dag känns det som. Sjukt mkt papper som det målats på, målafärger, böcker och målar böcker i hyllan. Samt en miljon gosedjur och filmer, euwehhe.. Ska försöka tajma in orken när Robin är ledig så han får hjälpa till ;-)

När jag var ner på ica förut, så skulle jag gena över fotbollsplan asusual så gick jag helt inne i telefonen och kikade på facebook (vad annars?) och vips så var jag på hälften och där ligger det 6 måsungar. Helvete tänkte jag och tittade efter mamman deras, gissa vart hon är? Ca 40-60 cm ovanför mitt huvud, hjärtat stannade för en sekund och jag stog alldeles stel. Sen gjorde den en attack dykning och jag höll bokstavligen på att börja gråta, för jag HATAR fiskmåsar, arga jävlar! Hur som haver så sprang jag en bra bit innan jag kunde återhämta andan. Vad fan ska dess fåglar vara bra för? De är jävligt störande att vakna till, dom skräpar ner och skriker. Plus att dom går till attack!!! Huvva...

Just nu tänkte jag ta mig en kopp kaffe och väntar på att älskling kommer hem, han ska göra mat till mig gorumpen. Sen blir det nog film, såg två rätt bra komedier igår (haha!) som kan rekomenderas om man har lika torr humor som mig, Bröderna Karlsson och Hall pass.

hejs


bild från idag, och en bild på min kompis jag fick nedanför ica, Hunden Malin ;-)


Idag = en dag hos syster!

GAH, FETT LESS JAG BLEV NU. HADE SKRIVIT ETT LÅNGT INLÄGG SOM BARA FÖRSVANN? SKIT BLOGG.SE!
Uppdaterar lite, med det jag orkar.. idioten!

Denna dag har varit ännu en "trött-dag" för min del.. Jag är fan jämt trött och jag börjar bli less på det. Jag är trött, fast jag har väldigt svårt att koppla av. Jag påbörjar ALLTID saker jag ALDRIG avslutar, och det gör mig också ganska trött. Oftast förstår jag inte ens varför? Men det känns bara som att jag måste. Men det blir inge vidare bra det heller. Från det ena till det andra, vilken jäkla brak dag det varit idag. Fast jag tyckte det var mysigt, vi tände massa ljus, badade och åt lunch innan Robin åkte till jobbet. Det var kolsvart i hela lägenheten, det var så mysigt. Förutom att jag absolut inte gillar åska! Grr, vilket jävla påhitt, plus att Kelly höll på att krypa ur sitt eget skinn.. Lillgumman! ♥ Efter Robin åkt på jobbet kom min syster och hämtade mig och vi åkte hem till henne. Vi satt där och surrade, skrattade och stoja som vi alltid gör. Om du bara visste vad jag beundrar dig, för att du orkar. Och för att jag vet att du kommer klara dig igenom det går i nu, du är stark och världens bästa mamma. Många hade nog inte klarat din situation, och ibland gör det ont i mig när jag ser hur kämpigt du verkligen har det. Fina, starka, bästa du! ♥ Det enda som kan lindra lite, är att du har din extremt fina dotter och att allting kommer bli bra igen, så länge man har varandra. Och även om det inte hjälper så mycket, så ska jag göra allt för att försöka hjälpa dig. På alla möjliga sätt jag kan.

Det finns ingen vän så bra som sin syster ♥ trough good and bad times.

Btw, fått jätte fina bilder från Sigrid som hon hade gjort till mig. Delar med mig av dom! :-) Enjoy.

6 dagar sen..

Ja, för 6 dagar sen uppdaterade jag med en bild. Tråkigt.. Men vem har tid att blogga i detta väder? Inte jag då iallafall.. Ska försöka ihop veckan som gått i brist på annat.. Men det enda jag minns är typ gatufesten i lördags på dagen och vad jag gjorde igår. Snopet.. Ja som sagt, var ner på Gatufesten i lördags på dagen med Isa, Ella och Lisbeth. Sen kom Natalie och Nellie med,vi var och tittade på Svampbob fyrkant och dora, fick även se en släng av Markoolio och Amy Daimond. Jag var väl inte så road av själva kalaset, men de små var det. (Tror jag?) Sen åkte vi en Karusell och åkte hem. Och igår gick vid ner på nacksta badet med Isa och Ella, vi var där i ca 4-5 timmar och det blev bara massa hopp och lek, hopp och lek. Plus att jag brände ryggen as-hell, trots att det knappt var någon sol? Minst sagt knepigt.. Sen efter det gick vi och åt pizza och vidare hem till oss, målning och kakätning blev det innan läggdags. Trots att jag var döds-trött så vart jag nöjd med dagen.. Hell yeah, nu kommer Natalie och Nellie och hämtar mig och vi ska greja lite med ärenden osv, skönt att slippa va hemma idag faktiskt. Och det är alldeles för varmt för Kelly att följa med, lill gumman..

hejs


i love you is not enough..

RSS 2.0