BLÄ!

Mn fy vad tråkigt liv man har. Fruktansvärt är det! Kan glatt säga iallafall att jag börjar komvux den 4november. Ska bli skönt att ha någonting att göra på dagarna istället för att bara gå hemma. Blir tröttsamt i längden. Men det är ju iallafall aldrig tråkigt att vara med Harley och Chila :-)

Mina dagar nu för tiden består och bedrivs endast med lathet och go saker! Känner saknad & ensamhet, nåt så fruktansvärt. Herregud...  har inget internet förtillfället själv därför det aldrig blir uppdaterat. Har ingenting att skriva för den delen, så jag tror ingen läser heller!

But here you go, liten update på någonting.










Ja men hallå???!

Kan ingen hjälpa mig med min blogg?
Har ingen lust att skriva ens då den ser så tråkig ut!

blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääh

Blogg!

Kan någon hjälpa mig att fixa min blogg? (In need)..
PLEASE?!


......

finns inte så mycket att skriva eller säga.
allt känns bara skit och ensamt just nu..

begravning på fredag, kan inte fatta än att du verkligen är borta..

Farfar

Jag inte sluta tänka.. Inte sluta tänka på när du låg där i kistan med fina kläder och så skör och mager. Min farfar...... De var faktiskt du som låg där, och hade jag aldrig gått dit hade jag nog aldrig insett hur sjuk du verkligen varit, hur ont du hade haft. Då hade jag aldrig tagit förgivet att du skulle klara det här, för det trodde jag. Men någonstans visste jag ändå, att du en dag skulle försvinna. Och ändå tog ditt dödsbesked som ett knytnäv slag i magen, jag vill inte tro att det var sant. Trots att jag visste så väl att du hade obotlig cancer. Jag är så arg på mig själv att jag aldrig visade dig hur mycket jag uppskattade att du fanns i mitt liv, och att just du var min farfar. Det är väl bättre sent än aldrig antar jag, och jag kan inte säga med ord hur glad jag är och var att någon som just du fanns i mitt liv och för att du kunde göra varje skolavslutning så bra. Tack för att du gett mig så många minnen! Och jag är tacksam att jag fick vara med och bära kistan, ett steg närmare mot din sista vilan.
Föralltid i mina tankar.

Gone but never forgotten
Gunnar Wallman
Min farfar


Rubrik

Jag skriver inte så mycket längre. Har ingen lust....

Efter en lång tids sjukdom har min älskade farfar somnat in. Den 2 oktober 2009..
Jag hoppas du ej lider mer, och att du aldrig mer kommer få känna smärta.
Jag tänker på dig hela tiden, grattis på födelsedagen farfar..


RSS 2.0