Stånk och stön!

Efter ett par timmar av galenskap från kellys sida har hon äntligen funnit någon form av ro och ligger still. Vilken inte är ofta. Jag har blå märken precis över allt, hon gnagar med framtänderna på en och det gör skit ont! Hon biter i fötterna så strumporna går sönder och river sönder nästan varje lakan man lägger i sängen. Men trots det är hon hur söt som helst! Och hon växer så det knakar, min lilla chey. Håller på att göra mig klar, ska till Robins mamma vid 5 så kommer Robin efter. Kommer bli trevlig tror jag :)'

Kelly ska vara med Carro medans jag är där, hon är så snäll som vill passa henne. Hundra rosor till henne! :-)


uppdaterar senare om orken finns.

345 inlägg.

345 inlägg i den här bloggen är nu gjorda, just idag ;-) Herregud.. Vad man skriver egentligen, och har kommit på att det mesta som står i min blogg kan uppfattas negativt. bara för att jag brukade skriva när jag mådde som sämst, men det är en bra medicin. Att skriva tills fingrarna gör ont, då tårarna har torkat. Då man försökt dokumenterat varenda liten detalj som gör ont, men i slutet på inlägget misslyckats. Man får bara med hur det känns just i stunden, just i nuet eller "dået" och i efterhand undrar man vart man egentligen ville komma? säg då det..


Pic's

Jag har ingenting att skriva, så jag bjuder på några bilder istället.

vackrast<3lilla cheeyfinaste


one flesh, one breath, one life, one blood

Everything means nothing, if i ain't got you ♥





♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Härlig dag! =)

Denna morgon/förmiddag har jag som vanligt spenderat med Kelly, varit ute och så. Samt plockat ihop i vanlig ordning, begriper inte hur det jämt kan bli så rörigt? När jag plockar ihop varje dag.. Knepigt minst sagt. Har inte alls blivit mycket på bloggfronten nu, det är ju så fint väder ute så man vill passa på att vara ute och ta vara på det. Riktigt nice! Igår var vi ute i lekparken, jag kunde gå ut i leggings och tunika utan att frysa.. Snacka om sommarkänslor! Kelly njuter också av värmen och nu kan man vara ute och busa mer med henne utan att frysa ihjäl :-) ♥ åååh vad jag längtar till sommaren!! helst av allt skulle den redan få komma i morgon.. Jag hoppas det kommer bli den bästa sommaren på flera år, med mitt hjärta ♥ JAG ÄR SJUKT KÄR!!! Känner mig så himla löjlig, men det pirras i magen.. Jag har den finaste pojkvännen i hela världen ♥
Bjuder på lite bilder sen igår och förrgår;







Dutti tjej!

Kelly har fått varit själv idag när jag var på skolan i ca 2 timmar. Det gick förvånadsvärt bra! Duktig tjej. Det enda hon hade gjort var att sno en kudde och bäddat ute i hallen, men jag hade förväntat mig värre än så. Så jag vart toppen nöjd! Plus att hon gjorde ifrån sig på engång då jag gick ut med henne också, duktig tjeeeej! Och idag jobbade jag på som fan i skolan så nu är snart ekonomin överstökad, det är fan nice. Gick därifrån och var riktigt stolt över mig själv :) Trots all skit som är runt omkring nu så kände jag något slags självbehag.. Önskar bara att jag jämt hade sån energi att bli klar, men icke.. :)


Ska försöka få  igång bigbrother avsnittet från igår, men de går fan inge bra!

hej!

som jag kan sakna dig..

Som jag kan sakna dig, fina unge!


Våra bästa år!

Sitter och tittar på våra bästa år, ska snart göra mig klar. Känner mig hur jäkla slö och trött som helst, fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden (!) oooohh, såg nyss ett klipp på youtube. Som fick mig att vilja gråta, och jag vart så himla arg att jag tappade andan. Hur fan är vissa funtade? Tycker det är förjävligt att precis alla kan skaffa barn om viljan finns. Vissa är fan inte ens värd det, speciellt inte efter jag såg videon. Usch vad jag mår dåligt... Stackars lilla kille!

Jag UPPMANAR INGEN att se den, för jag gjorde det. Och börja må fruktansvärt dåligt..
http://www.youtube.com/watch?v=4RIcK1NmbLk&feature=player_embedded
Må dessa föräldrar aldrig mer ens få titta åt ett barn, satans kräk.


Oh.. SOL! ♥

Vaknade rätt sent idag, sov dåligt i natt. Vaknade ett antal gånger, jag drömde om Chila. Trots att jag vaknade och somnade om så kom hon tillbaka, min skatt. Den 28 denna månad har det redan gått ett halvår sen jag tog bort henne, ett helt fucking halvår! Fast det känns som igår, trots att jag knappt minns hur hon va. Jag kanske har förträngt det, jag mår sämre över henne nu än vad jag gjorde när jag avlivade henne. Att se ett kort på henne får mig att gråta och det inre går i tusen bitar, jag önskar jag kunde få dig tillbaka ♥ Folk tjatar om att det "bara" är en hund, visst.. Hon var "bara" en hund, men hon var min hund. Och jag älskade henne gränslöst, den enda som inte svikit mig en enda gång. Min älskade tjej, jag hoppas du har det bra vart du än är..





För övrigt så är det någonting positivt idag, det är SOL! Gotta love it.. Jag ch Kelly ska ta en promenad när jag duschat, och hitta någonstans man kan leka utan koppel. Vart än det nu kan vara, kan inga vägar eller stigar här förutom den ute vid vägen. Men den har jag gått hundra gånger. En annan är ju van att bo på Solsidan (Granloholm) ;-) Där kan jag varje väg och varenda liten stig. Det får bli att utforska, om man törs. Och Kellan är så lat! :-)



 


Jag & Kellan är solo tills i morgon.

Yes, som rubriken lyder så är jag och Kelly solo tills i morgon.. Tråkigt, men det får gå. Tänkte göra mig ett försök att få hem Enough (En Kvinnas Hämnd) och kika på den, sjukt bra film med Jennifer Lopez! Men länge sen jag såg den. Och färga håret ska jag också göra, om orken finns samt bada. Det är NICE! Jag har så tråkigt då Robin inte är hemma.. Tand jäveln har ännu inte spruckit upp och det gör ont, vad är visdomständer bra för? Det kan man ju undra..

Kelly ligger utslagen brevid mig på soffan medans jag tittar på Jerry springer, vi har åkt en massa bil idag med lonkan. Fram och tillbaka i birsta, och det tar tydligen på krafterna om man tittar på Kelly nu så. Bjuppar på en bild på Kelly i bilen då hon sitter och steker i Elias barnstol, fin tjejen! ♥




mhm, så är det..


Den som vill dig något, kommer till dig. Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig.
Den som saknar dig, tänker på dig. Den som vill ditt bästa, rådgiver dig.
Den som brinner för dig, finns alltid för dig. Den som älskar dig, lämnar dig aldrig..


RSS 2.0