Nellies dop.

Ja då har man varit på dop. Och jag kan ärligt säga utan att ljuga eller tveka en sekund på att hon är den sötaste ungen som finns! Inte en tår fällde hon fast hon fick träffa 60 personer och hälften av dom har hon bergis inte träffat. Kyrkan gick rätt så fort, och såklart så filmade jag. Sen var det fika och grejer i granloholms kyrka..
Bilder kommer...

Och idag blir det utgång hoppas jag, om folket bara kunde få fingrarna ur arslet och sluta vara så jävla efterblivna?Fel att bara göra som det är sagt istället för att ändra sig hela tiden? Men som vanligt, så blir allting som jag är involverad i bara skit. Och allting jag gör blir bara fel. Även om det är en god gärning, så är det alltid någon som blir sur..
i wish i was perfect

Min ängel.....

Nyvaken och jävlig. Känner mig kraftigt bakfull fast jag inte drack en droppe igår. Haha, sympatiserar för alla bakfulla svin idag! =D Åh hallelulja.. Igår satt jag hemma och kollade på tv och käkade snarr. Samt var jävligt irriterad för att jag fick vänta, JAG HATAR ATT VÄNTA! Men det vart bra tillslut.. =) Tänk, flera helger sen jag vaknade utan att ha druckit en droppe dagen innan. Jag är stolt över mig själv nu! *Haha*


 Min ängel..
Ord räcker inte till

******

Utåt ska jag vara lycklig, utåt ska jag le,
Skriken och såren i mitt hjärta ska ni varken höra eller se.
Utåt är jag flickan utan besvär och bekymmer,
När tårarna kommer har jag natten som skymmer.

Fucked for life

Jag önskar att jag hade ett liv som var värt att leva, men jag har inte det. Jag önskar att jag hade en livsglöd som fick mig att kliva upp varje morgon och tänka "fan jag mår bra" jag kan inte minnas sist jag faktiskt mådde sådär riktigt bra att man känner det i hela kroppen och att alla problem är bortblåsta med vinden. När är det min tur? Jag önskar att jag hade någon som var tillsammans med mig oavsett hur ledsen, ful och ärrig jag än var och kommer bli. Och någon som var med mig och verkligen tyckte om mig och som inte försöker ersätta mig med någon annan. Jag är jag! (och jag hatar varje milimeter av min kropp) Jag hatar mig själv för att jag vet att jag aldrig kommer bli den personen hos någon, jag är inte värd det ändå. Men alla människor har önskningar, det är min önskan... Samma tanke upprepar sig om och om igen, låt mig vara. När ska jag få resa mig riktigt, skaka av mig det gamla och börja om på nytt? Det Flåsar mig i nacken och hugger mig i ryggen. Det gör ont, och jag vill inte minnas. Men jag gör det ändå, jag minns fortfarande allt som fick mitt liv att rasa samman. Hjälp mig!!!!

Dödens gränsland..

När du inte ser vägen för mörkret, så är ljuset din bäste vän. När du står stilla i livet och inte kan se din framtid, så är en medmänniska din bäste vän, som kan hjälpa dig att se framåt. Det är ingen som kan gå före dig i ditt liv, för att visa vägen. Men det är många som kan gå med dig, för att hjälpa dig på vägen dit. För blundar du för ljuset, så går du av vägen. Stöter du bort andra, så är det ingen som hjälper dig när du gör det. Och står du stilla, så kommer du ingenstans.








Jag har alltid fallit, försökt klamra tag men det finns ingen hjälpande hand.
Tårarna rann, vad fan hände med ens livskrut?

Only My Heart Talkin'

Jag kan inte sluta tänka på det, jag kan inte sluta känna det, hur värdelöst är inte det? Jag vet hur det ligger till, men min kropp säger annat. Är det verkligen på riktigt? Jag vill att det ska vara på riktigt, så fruktansvärt mycket att jag blir förvirrad. Att vakna brevid dig är nog det bästa som finns, och att somna brevid dig är ännu bättre. Och känslan jag får i kroppen varje gång du säger att du tycker om mig är obeskrivlig. Is it love, that im feeling?

Drama Queen

Dramatiska jävla människa, hur orkar du med dig själv? Om jag vore dig skulle jag uppsöka närmaste bro och ta mig ett svanhopp. Ordet tragisk uppfanns dagen du föddes. Och du skäms inte? HAHAHA, du är ett jävla skämt!



Vilken fruktansvärt bra dag :) Jag har inte mått såhär bra på länge, lite ångest har jag allt.. Men det är sånt man får ta. Jag har nog inte vaknat bakfull någongång och sedan haft en kanon dag, men kan den bli något annat när man är med en person man beundrar och tycker om så jävla mycket? Morgonen var ändå bäst ;) MYS! För övrigt, om man bortser från att jag mår så jävla bra idag så finns det folk jag egenhändigt skulle kunna strypa med mina bara händer. Och bara skratta medans dom grävs ner, ni gör mig så otroligt förbannad och äcklad så det finns inte.

RSS 2.0