Sunreflects

Jag har varit och köpt ny hårfärg, eller kan an kalla det för det? Har köpt så det ska reflektera ljust. Ska göra det när jag har ork, just nu är jag så sjukt trött. Och har har halsbränna, orkar knappt ens lyfta armarna då jag ska skriva. Varit och käkar lunch på allstar innan pappa åkte till stockholm för att jobba också, fett god pasta! mhm..

nej nu ska jag lägga mig brevid Kelly och sova med ena ögat öppet ;-) Ligga i dvala ftw.

Röra på dököttet!

Idag gick jag och mitt hjärta ner till stan och lämnade papper och natalie kom och hämtade oss på kyrkogården. Sen åkte vi vidare till pappa för att lämna bilder på tatueringar och satt där ett bra tag och surrade med ingela och lotta. Och innan hemgång vart det en sallad på pizzerian. Och snart ska vi upp till sidsjön med Kelly och röra på fläsket (mitt iallafall, för Robin har inget) Mweheheh........

Kelly har förövrigt blivit en stor tjej och är inne i sitt första löp, go tjejen börjar bli stor. Ett eller två löp till då hon är över året så blir det förmodligen parning. Kommer bli galet skoj! :-) om man får iväg dom relativt snabbt, då dom är leverans klara annars blir det inte alls skojJag har sånt shopping sug, öl sug och godis sug. Det SUGER! haha fan vad jag var rolig nu..

nej jag slutar med det här, skriver ändå inget intressant. hejhej

Mors dag!

Congratz alla mamas idag! På självaste mors-dag.. Ska med Natalie och Nellie till mamma om ett tag så fort hon kommer och hämtar mig. Först förbi blomster affären och köpa en ros till min älskade mamma, och en till syster.
Världens bästa mammor är dom! ♥ Från mammor till hår, jag är så sjukt less på mitt hår. För att det är så mycket! Hur i helvete kan man ha så mycket hår?? De som inte har tjock vill ha tjockt, men jag som har sjukt tjockt vill ha mindre hår. och tunnar man ut det ser man ut som tina turner, och det känns inte som ett alternativ.  VARFÖR fick jag så mycket hår? Jag kan inte ens ha löshår för då blir håret så tungt att jag får ont i nacken, och det är ingen skit heller. Det är sant, när jag duschar med löshår så orkar jag inte ens hålla huvudet upp. Blääääh för mycket håååååååååår!!!

För er som inte tror mig kan ju kolla på denna sovfläta deluxe, jävla hår!
ignorera hårfärgen så bäst som möjligt, för den är skitful!






Passar på att länka till min vän Amanda.
Som är ofrivilligt barnlös och som kämpar varje dag för att få det hon önskar mest; en bebis. Jag beundrar dig för hur stark du är, och jag vet att du kommer komma dit du vill. Även om det tar tid. Du är duktig som orkar stå ut! Och en dag kommer du bli, Världens bästa mamma!
amandabergklint.bloggplatsen.se


Dagens dag..

Dagen med det stora D:et har jag haft idag.. Skönt att allt gick bra iallafalll! (de som känner mig vet vad jag pratar om) Frida och Natalie kom och höll mig sällskap, trevligt med tjejsnack och massa skvaller. Trots allt annat så var det riktigt NICE, jag älskar skvaller! Fast vem gör inte det? Mwehe.. Girls will be girls.

Jag har sånt shoppingsug samtidigt som jag vill gå ut och röja aset av mig. Men nej nej nej.. Ska inte! Jag vill ha allt nytt, allt från strumpor till jackor + allt där till. Jag måste rensa mina kläder så jag får plats med mer, och ändå står det kvar en säck och två kartonger i förrådet. En byrå, 6 korghyllor, två hyllor vid taket i klädkammaren plus hela stången full med galjar med kläder på. Det sjukaste är att jag inte ens använder hälften, men ändå slänger jag inget? Man tänker ju alltid "ja men då kanske jag kan ha det här" fast det aldrig blir av. Och på massvis som ligger i byrån sitter prislappen kvar på. Varför köper jag när jag inte använder? Så onödigt! Bleeh... Och påtal om kläder måste jag till mormor och hämta mina jackor, som jag också har sisådär 10-15 stycken av. Men i fucking love it!

Nej nu ska jag kika på tv en stund till och försöka få med Robin in i sängen och titta på film med mig.
Jag älskar dig min fina skatt..




Talang

Här sitter jag, och väntar på att tvätten ska bli klar. Gruvar mig för vad som komma skall i morgon, usch.. Tur att jag har mitt ♥:a som är så snäll! Och min älskade familj såklart.. Ni är bäst! ♥

För att skriva lite allmänt som jag aldrig gör här nu för tiden då jag inte har lust eller ork. Så var Jag, Robin, Isa, Nellie och Natalie ut på birsta en sväng förut. Tittade efter en morsdag present och present till mamma då hon fyller år. Sedan åkte hem för att beställa pizza och tvätta klart det sista, Robin har varit så snäll och städat hela lägenheten i dag trots att det inte syns nu.. Men jag slapp iallafall! Men på söndag sker det igen, en stor städning. Kelly är en expert på att stöka ner! Och jag en expert på att störa mig, det värsta som finns är att ha stökigt!!

Från det ena till det andra, så har jag köpt klart presenterna till Nellie tills hon fyller år. Eller förutom en som Robin ska köpa.. Köpt ett smink och frisyr huvud, skolset eller vad man säger? Med pettsson och findus eftersom hon älskar dom och en Airbrush penna med olika färger. Mosters stjärna blir hela 4 år, och som pricken över iet så kommer hennes pappa hem ett tag under hennes födelsedag! Åh jag längtar tills jag få se det ögonblicket.


Svar på kommentar till Mli;
Haha jag vet inte om det är hon. Men jag antar det eftersom hon inte säger vem hon är..

Tröttis=JÄMT!

Jag är fan jämt trött.. blööh! Idag har jag städat (för ovanlighetensskull) och möblerat om på sovrummet. Jag vill inte ha det så tror jag, men Robin ville det. Så vi får väl ha det så ett tag och möblera om sen igen. men det är ju ytterst kul att städa när Kelly biter eller river sönder allt hon får tag på så att det är minst lika stökigt som det var innan man städat. Fyfan vad jag hatar när det är stökigt! äckligt.. huvva, begriper mig inte alls på folk som kan ge fan i att städa och låta sitt hem raseras. Det är skit äckligt! Menar, hur svårt är det att ta reda på sin egens skit? Plus andras, om man har barn dvs. Jag skulle nog inte tycka det va så jobbigt, men för vissa är det tydligen svårt. Men som grisar vill man väl leva i en svinstia? usch!

Just nu är jag irriterad på vissa, som bara ljuger en upp i ansiktet och försöker att inbilla en saker som man vet inte stämmer. Men det är väl så, man ska väl aldrig sluta förvånas, men sluta upp med att vara snäll tydligen. Jävlar skitskallar! Det är dumt när man är snäll, för folk utnyttjar oftast det till max. Speciellt de man trodde var ens vänner.. Nej det är nog med detta nu. Dumt bara att dessa idioter kan paja tillliten till andra. Brinn era jävlar!

ps, mitt paket från Nelly kom idag. *Happydance* Nya fina skor, tröja, mössa, hängen, en tshirt till Robin mm..

idag




De rastlösas klubb!

Ja, det är jag och Kelly iallafall. Denna morgon har jag spenderat med att titta på Kelly när hon jagar en fluga, och hon har jagat samma i 2 dagar utan att få tag på den. Hon är så gullig.. Och fortfarande en skvätt trött tror jag sen buset igår med Rambo (som är Kellys kille enligt Robin) haha tss..

bjuder på 3 bilder, som jag inte får lägga ut på facebook innan Robin, haha fick svära en ed igår på att jag inte skulle göra det. men han sa inget om bloggen :-p




Fotvärk deluxe!

Oj oj oj, jag har sjukt ont i mina fötter. Men jag vet inte varför? Kan vara för att jag gått och gått och gått idag.. Jag åkte iväg med Natalie och Farmor och handlade och sedan till Farfars grav för att sätta dit nya blommor. Fint vart det! :-) Lilla farfar... Kelly var hemma ensam idag igen i ca 3 timmar, dutti cheey! Ingenting hade hon gjort, varken kissat eller bitit sönder någonting. Weey! Tog med henne ut och gick en lång promenad, runt hela bergsgatan och tillbaka. Så nu är både hon och jag lite slö, ska vila ut en liten stund och sedan ta mig ett ryck med dammsugarn. Det är så jävla oooonice när man inte ser att hon har en pinne med sig och tuggar sönder hela i sängen! Döless, sen orkar jag inte gå och stänga badrums fönstret heller, badrumsdörren öppnas-stängs-öppnas-stängs för att fönstret också är öppet i köket :-P känner mig oförskämt lat just nu.. Men jag är trött!

Efter dammsugandet ska jag gå ner på ica och köpa mat, samt något gott till ikväll. Det verkar som om Enough filmen snart är klar. Den som jag nämnt i tidigare inlägg med Jennifer Lopez, den är så sjukt bra så jag skulle kunna se den om och om igen. Även fast man tar en skvätt illa vid sig om filmens handling, lider verkligen med de kvinnor och barn som blir misshandlade i hemmen.

Sen kommer jag till mitt vanliga dilemma.. Vad ska jag ha för hårfärg? Jag trivs verkligen inte i den jag har nu. Även fast den inte är ful, men det är inte min smak. Jag trivs i ljust, även om jag ser liten ut så är det JAG! well well, vi får se. men heeelp please!?


EH!! Sjukt IRRITERAD!

Är tvungen att uppdatera en gång till idag. För en sak som nyss slog mig och gjorde mig äckligt jävla irriterad. För jag har aldrig tänkt på det som jag gör nu, och den kom bara kabam som från en klar himmel. Hur kommer det sig att två familjer från två helt olika släkten kan vara lika full av skit? Den ena familjen snackar om den andra också tvärtom. Trots att de låtsas som ingenting då de ses och är allmänt smörig. Hur fungerar man som person då? Jag personligen, om jag inte gillar någon. Visar jag det! Jag låtsas inte som ingenting och näst intill förnedrar mig själv och smörar för de personer jag just suttit och snackat skit om? Aldrig i livet. Jag undrar verkligen hur dessa personer är funtade. Eftersom man inte får hänga ut någon eller göra personliga påhopp så nämner jag inga namn. Men jag tror de som känner sig berörd vet vilka de är, och vet exakt vad jag pratar om. Hur i helvete kan man vara så full i skit? Eller kom de skitsnacket bara för att jag tycker så? För att skapa någon slags jämnlikhet/likasinnat mellan mig och denna familj just då? Nej jag säger då det, att genomskåda vissa är inte så svårt som man tror, och det borde jag ha gjort för länge sen med just dessa. Men just idag slog det mig, och jag finner inget mer att säga än: Jag hoppas du,ni och era familjer flyttar ut på en ö och tvångs steriliceras och aldrig kommer därifrån!

Kräk

En händig kvinna reder sig själv.

Ja som rubriken lyder, en händig kvinna reder sig själv. Är det inte så? har tagit mig friheten när inte Robin är hemma och möblerat om, vet dock inte om jag vill ha kvar det såhär eller som det var förut. Men det återstår att se, suger på det tills i morgon och får se om jag switchar tillbaka :-) Jag tycker det är roligt att möblera om, där kan man snacka om att man har alldeles för mycket fritid om man tycker möblera om är roligt. Åhhh vad jag vill ha en ny soffa! Helst en biege, men Robin vill ha en svart. Och jag kan tänka mig att det inte alls blir roligt med en biege soffa när det finns både barn och hund i hushållet. Men dom är sjukt fina!

Imorgon har jag prov, och jag hoppas på godkänt. Men läraren sa till mig att jag har goda chanser att få vg, det är fan nice! Och snart är det sommarlov, känns rätt löjligt att ha sommarlov vid 21:års ålder. Men det har jag! Ser fram emot sommaren, värme, vänner, sol sol sol, förhoppningsvis mer tatueringar och robin och kanske en tripp till ullared. Vem vet? någonting skoj vill jag iallafall göra. Nästa månad fyller mosters prinsessa hela 4 år, tänk vad tiden går snabbt! Sjukt snabbt, tyckte nyss hon var en liten bejsibos men nu blir hon en stor tjej. Min lilla skatt!

Här är soffan jag vill ha;



Bild lånad från google.se





Btw, vem är Mona som kommenterat min blogg?


Åh, det är SOOL!

yes, idag är det sol. Men gissa vad? Kelly vägrar kliva upp och jag kan ju gärna inte släpa med henne ut. då tycker jag synd om henne, har varit ute 2 gånger men så fort vi kommer in kutar hon till sängen och lägger sig igen. Åhhh, typiskt idag när det är fint väder! Får vänta tills Robin kommer hem, då blir Kelly glad och vill vara ute.

Jag är hungrig, eller sugen på nåt. Men jag vet inte vad? Har varit det i 3 dagar.. men jag vet inte vad, så sjukt jobbigt. Ska nog äta i mig kött och potatissallad till lunch. Det blir nice som fan :) Bjuder på 2 bilder idag som en liten fjortis, och uppdaterar senare om jag har något vettigare att skriva. JAG ÄR SJUKT KÄR!




Skepp ohoj!

Sitter och tittar på unga mödrar med Kelly, detta har varit en seeg dag. Robin försov sig i morse och jag kutade iväg med Isa på dagis medans han rappade sig ner på jobbet. Att stressa på morgonen måste vara det absolut värsta som finns! Förutom när det är stökigt. Det är det värsta som finns. Iallafall, efter jag lämnade Isa på dagis gick jag på Ica och köpte cigaretter och en panpizza till frukost, vilket lyx ;-) Tittade på Cheaters medans jag målade på ett nytt ansikte, aen våra bästa år. Och nu sitter jag här och har så förbannat tråkigt, vad ska man göra en dag som denna? Att vara ute lockar inte så speciellt med tanke på vädret, men man måste ju när man har hund. Och man blir galet rastlös av att bara sitta hemma, man tappar begreppet om verkligheten på något sätt. blöh!

Så vad ska man göra?! Vet en sak, men den känns inte heller så lockande.. Dammsuga ftw!

skit också..

Bråkmakargatan feat Nackstavägen

Sitter här som vanligt vid köksbordet med Isa och tittar på Lotta på Bråkmakargatan medans hon målar med målarfärgerna hon fick igår. Hur kommer det sig att barn som får nåt nytt aldrig ledsnar på det? Jag ledsnar efter en kort stund.. Dock är Lotta ganska rolig, men jävulsk jobbig då hon skriker. Igår var jag och Isa ute och fångade maskar, hela 7 stycken som fick bo på balkongen tills i morse då jag kastade ut dem i buskarna. Töntig som jag är så tyckte jag synd om maskarna, men tyckte ännu mer synd om dem när jag kom på vilken flygtur dom fick från balkongen och rätt ner. Överlevde någon stackare så skulle dom nog tackat mig nu ;-) Idag har jag och Robin städat, samma som igår. Tvättade som fan och passade på att tvätta Isa:s vagn innan hon ska till mamma. Skrubbade som en dåre både på fram och baksidan så nu är den ren och fin, såg endast en liten fläck när jag var klar o det hade torkat. Men det andra är borta. Händiga jag!

Jag är så sjukt dålig på att uppdatera bloggen, vissa dagar och veckor uppdaterar jag i princip hela tiden och andra dagar glömmer jag bort att jag har den och jag har så svårt att formulera vardag till ord, handling är annat. Plus att jag tycker det är så sjukt tråkigt när man inte har några bilder att lägga upp, har fan 5 kameror och ingen används. Tragiskt.. Måste börja knäppa lite mer, använder telefonen för det mesta. Vem orkar släpa med sig en systemkamera+väska ut om man ska ut och gå? Pinsamt om inte annat.  Gå ute och ser ut som enfågelskådare är inte riktigt min grej.. Inte Robins heller som skäms för allt! SÖTNOS


Lägger upp lite bilder, från telefon. Därför kvalitén, och min kamera ska va 5megapixel? hmm..






Tidig morgon :)

Gjorde en extra tidig morgon i morse och klev upp 06.20, var tvungen att ta mig ner i tvättstugan till 7 för att torka Robins arbetskläder. Väckte Isa tjejen 07:05 ca för att göra henne klar för dagis så slapp Robin kliva upp, han är så trött och morgon sur. Oc det går så mycket enklare när Isa får välja kläder själv. Hon tog ett blommigt linne, jeans och en kofta. Plus galonisar som hon fick av Natalie med bamse på och vindjacka då hon o Robin gick. Fyfan så det regnade ute? Sjukt ju! Med tanke på hur vädret var igår, riktigt schtek. Men ser inte helt hopplöst ut att solen inte ska titta fram idag, helt galet vad jag älskar sommaren! Längtar tills jag och Hjärtat ska göra någonting i sommar (då han inte ska jobba, duktig som han är) annars blir det jag och Kelly, solo as usual. Men det gör ingenting :-) Han är så duktig!


Sen vill jag passa på att säga grattis till herr Sjödin som fyller år idag. Men som inte kan vara hemma, hoppas du får en fet födelsedag trots ditt ställe att vara på. Ses på Nellies födelsedag mate ♥


André och min älskade syster


Hemmafru

Känner mig som en riktig hemma fru när jag inte gör något annat på dagarna än att städa och diska.
Fast vad annars ska jag göra? Är upptagen med skolan 2 timmar i veckan, så det känns som om jag borde göra allt det där på min lediga tid. Skönt att man är fler än 1 iallafall som städar här hemma, Robin skurade och det igår så jag slapp det. Men det måste dock göras om idag *morr* Av någon konstig anledning har Kelly varit dålig i 2 dagar och är uppe på nätterna, och gissa om det är stökigt när man kliver upp.. suck... Jag vill gå ut i skogen med Kelly, men jag törs fan inte. Skulle jag se en orm så skulle jag antigen springa så långt jag orkade, jag och tippar på att det skulle bli ganska långt för pga rädlsan skulle det gå utav bara farten, eller så skulle jag skrika tills jag dog. Fyfan vad rädd jag är för ormar och spindlar! Jag såg nyss i tidningen att de hade kommit ut på Norra, huggorms jävlarna. Klarar inte ens av att titta på bilder, ryser i hela kroppen. Vilka jävla djur!! FYFAN skulle nästan hellre äga en krockodil. Begriper inte dessa folk som kan ha sånna "djur" som husdjur, euww.. På sin höjd en strumpebands snok (?) eller vad dom heter, men dom är fan också äcklig..

Ska väl iallafall försöka få någon slags ordning här hemma och få med mig, mig och min röv ut och lilla huliganen (Kelly), känns som att hon skulle behöva vilda av sig lite grann så vild som hon har varit i två dagar och attackerat mig och härjat. Galet vilken energi man tröttnar till och med tillslut att säga ifrån, eller iallafall jag.  Nej nu, raska tag raska tag..

hejdå.

VEM är motiverad?

Vem är motiverad att städa i detta väder? Inte jag iallafall, men jag har kommit så pass långt att det bara är sovrummet kvar. Robin är så nöjd över sin gråa nya skurhink som han köpte igår så jag tänkte inviga den i dag! ;-) Känns så jävla sugit att det ser ut som en sandlåda på golvet så fort man städat för pga Kelly *arghh* Så jag måste dammsuga yttligare en gång. Nackdelen med sommar och husdjur = sandlåda inomhus! Jag har ju endast dammsugit vardagsrummet 2 gånger idag.. Sweet! Jag har hunnit ganska mycket idag, samt druckit iste och glassat på ballisen med Kellan. Feettt väder! Och påtal om ingenting så vart jag förvånad igår då Katerina åkte ut big brother, för en sekund gissade jag faktiskt på Gurkan. Trots att han är hur bra som helst, och jag ville inte att någon av de 3 som satt nominerade skulle åka men de va en jävla tur att Peter fick stanna. Jag tycker han är cool! Helst av allt hade Madde fått åkt, för henne kan jag fan inte med..


Bild lånad från http://www.bigbrother.se/


En alldeles egen sort.

Ja, så känenr jag mig idag, som en alldeles egen sort. Var ut igår, och jag var så jävla nöjd imorse att jag drack bakis tabletterna i natt innan jag la mig. Är inte ett dugg bakis känns det som, bara hungrig och slö. Jag som brukar bli tvärdålig, det här gillas! Jag och hjärtat var ner vid ca 11 imorse och hämtade Kelly på dagis, lyckliga tjejen.. Sen gick vi på ica och köpte panpizza, chocklad och energi dryck. Sen har vi bara myst framför andra avenyn och badat. Robin tyckte det var så tråkigt att det inte fanns mer än 3 säsonger av andra avenyn så nu har vi börjat om på 1a säsongen igen. Galet bra ju! Ska försöka mig på att få hem 4 säsongen av tre kronor också, men det går fan inge bra. Allting är så jävla dåligt kvalité! blöh

skiter i..

Skiter i att presentera mig själv och gör den där listan nu. Gör det någon annan gång då jag känner att jag har lust och ork, min värld är liksom lite upp och ned och lite på sidan just nu. Så jag känner inte alls för det.. Har suttit vid datorn i någon timme med Kelly snarkandes brevid mig, har funderat och funderat. Tittat på massa bilder, och jag kommer fan inte fram till någonting. Inget mer än att jag saknar Chila, när jag tittar på kort så känns det som om jag aldrig har haft henne. För jag minns knappt hur hon var, det enda jag minns är jag älskade henne gränslöst. Och jag skulle kunna ge en tå för att få tillbaka henne, bara för en enda dag. En enda fucking dag! ♥ min fina fina tjej. Oavsett hur upp och ner min värld var så gjorde hon åtminstånde så jag stog stadigt även fast allt var upp och ner. Hon var det/den enda jag hade under en jävligt svår period i mitt liv. Hon gjorde allting lättare trots att det fortfarande var jobbigt, och hjärtat tappade ett slag då du försvann.. Snart 6 månader sen, och tiden bara går.


Just nu önskar jag mer än att Chila kom tillbaka. Att allting kommer lösa sig, jag kan inte ens tänka klart. Det känns som att det står still, allting bara står still. Försvinner, iväg, bort, långt bort, tappar greppet om allt. Och jag får panik, jag vill inte förlora någonting av det jag har nu. Ingenting.. Inte så mycket som en sko. Att tankar och känslor kan göra allt så himla rörigt, så hima blää ibland. Jag hatar att vara känslig, samtidigt som jag älskar det. Det är fint att kunna gråta, så länge man inte blivit sårat. Det kan vara fint att vara ledsen, så länge man vet att det går över. Det är fint att ha ett hjärta, helt utan rynkor, som slår, som älskar, som kan gråta, som kan skratta, som kan göra allting. Och bli hel.. Jag önskar bara att det kändes så fint, när man sitter här och gråter och inte har en aning om vad som händer. Det enda man hinner uppfatta är när ens egen värld rasar samman sakta men säkert, och du kan ingenting göra..


dag 1, presentera mig själv.

Ska väl försöka göra någon form av presentation av mig själv men får se hur det blir.
Jag heter Madelene, är 21 år. Studerar upp mina betyg på Komvux då jag var sjukskriven hela gymnasiet. Jag bor med min pojkvän Robin och hans dotter  och våran Amstaff Kelly. Jag har 3 syskon, Natalie 22år, Alexandra "Sanna" 29år och David 13 år. Jag är uppvuxen i granloholm, bott där tills ca 7 månader sedan. Och någon gång vill jag tillbaka dit. Min fritid spenderar jag mest med Kelly, Robin och Isa (då hon inte är hos hennes mamma) och fösöker lägga så mycket tid som jag kan på att tatuera och hoppas det kan bli mitt framtida yrke. Det mesta jag gör brukar bara bli fel, men det är väl huvudsaken att man försökt. Som nu med denna "presentation" haha.

• Dag 1 - Presentera mig själv
• Dag 2 – Min första kärlek.
• Dag 3 – Mina föräldrar.
• Dag 4 – Det här åt jag idag.
• Dag 5 – Vad är kärlek.
• Dag 6 – Min dag.
• Dag 7 – Min bästa vän.
• Dag 8 – Ett ögonblick.
• Dag 9 – Min tro.
• Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
• Dag 11 – Mina syskon.
• Dag 12 – I min handväska.
• Dag 13 – Den här veckan.
• Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
• Dag 15 – Mina drömmar.
• Dag 16 – Min första kyss.
• Dag 17 – Mitt favoritminne.
• Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
• Dag 19 – Detta ångrar jag.
• Dag 20 – Den här månaden.
• Dag 21 – Ett annat ögonblick.
• Dag 22 – Det här upprör mig.
• Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
• Dag 24 – Det här får mig att gråta.
• Dag 25 – En första. 
• Dag 26 – Mina rädslor.
• Dag 27 – Min favoritplats. 
• Dag 28 – Det här saknar jag.
• Dag 29 – Mina ambitioner.
• Dag 30 – Ett sista ögonblick.





blöh!

Hade rätt trevligt igår, hos Marcus med en massa folk.
Drog in en snabbis på krogen, men var där i ca 10 minuter,
så vad skulle jag ens dit och göra? Pheett tråkigt ju!


RSS 2.0