Tänktvärt

I livet finns 5 saker man inte får tillbaka:
Stenen... som redan är kastad. Orden... som redan är sagda. Möjligheten... som ej är använd. Tiden... när den har gått. Människan... efter döden. Livet är kort. Bryt regler. Säg förlåt snabbt. Kyss långsamt. Älska på allvar. Skratta hysteriskt. Ångra aldrig det som fått dig att le


Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med
utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om
 vem man vill leva livet tillsammans med utan att hitta den man inte kan leva utan.
För i världen är du bara någon, men för mig är du hela världen.. ♥

vackrast


Give me everything tonight


Myskväll, du och jag Kelly, jag och du!

Börjar väl detta inlägg med att svara på Lindos kommentar

L om Hostmedicin fylla!:
Lånar gärna den över någon timma :-D
Men madde du är så fiiiin i mörkt hår! Dock har jag aldrig sett dig irl i det..
Men på bilderna ser de ut att passa dig jätte bra

Svar; Bara att hojta till när du vill låna den :-) Hehe tack.. Men jag är trött på det här nu, och den förbannade "pricken" som alltid blir bak, jag färgade håret mörkbrunt efter det röda. Men nu har jag rött igen, med ljusa slingor? Trots att jag inte har färgat det något mer. Så när pengarna rullar in rullar jag till frissan, för nu ska en bit av håret väck samma med hårfärgen. Amatör färgare = jag! :-)

Idag har jag bara slöat hemma vid med hjärtat, varit så otroligt seg och trött hela dagen. Beror nog på att jag sov riktigt dåligt i natt på soffan med Kelly, hon tar mer plats än mig och Robin tillsammans. Och när jag väl hade lyckats somna så stormar Robin in och lägger sina kalla händer på min rygg. Buhää! Jag har plockat ihop och donat, samt graverat lite på en tavla. Blir ännu inte som jag vill, men övning ger färdighet sägs det. Och en sak till, jag bröt nageln idag. Och fy helvete vad ont det gjorde, jag har fått tejpat ihop den med ett plåster nu. För tar jag bort den så kommer det göra ännu ondare än vad det redan gör. Fan för att vara tjej ibland, mensvärk, smink och långa naglar som man slår i överallt och det gör ONT!

Resultatet av nageln;



Resultatet av graveringen;
Carpe Diem, försök undvika mina chips fingrar som kladdat


Love never fails..






Åhåå, sa HON som sket i det blå skåpet?

Ja vad är det man säger? Det är tur att det är fler än JAG som insett hur denna människa funkar. Tur att fler än jag vet hur hennes vidriga as till pojkvän är, det är tur att det är fler än jag som fattat! OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA! Man ska inte ens lägga energi på sådana människor, men någonstans kan jag inte låta bli. För hon har en sån otroligt vacker dotter, som jag sett komma till världen. Men som jag tyvärr aldrig kommer få se växa upp, pga hon väljer bort de som stått henne närmast, som hjälpt henne i hennes svåra situationer och på hennes snubbliga stigar.. Så jävla dumt bara att den människan skulle vara jag, att jag var den förbannade idioten som alltid fanns där. Det är alltid så lätt att vara efterklok, HUR I HELVETE KUNDE JAG VARA SÅ DUM? Fast det är väl smartare att vara efterklok än att inte tänka till alls. Och på något sätt, känns det som om jag ångrar allt jag gjort för den människan. Samtidigt som jag är tacksam för allt jag fick uppleva.. Detta är bara sjukt, och förbannat äckligt, HELT SANSLÖST!!!



Från dårar till min verklighet. Idag känns det som om det varit världens längsta dag, jag låg vaken till 5 i morse för att Robin kom på den briljanta idén att vi skulle tanka hem scream 4. Och det gjorde vi, och vi låg och kollade. Trodde jag.. VI? JAG kollade, och jag var livrädd. Knuffade lite extra på Robin då jag skulle flytta in mig i hopp om att han skulle vakna, men NEJ. Jag var för rädd för att kliva ur sängen och stänga av tvn, för jag fick en bild framför mig när någon greppar mina fötter. Och jag var för rädd för att blunda för om jag skulle få för mig att titta så skulle det stå någon 2 cm från min ansikte, så jag pinade mig igenom hela filmen. Använde fiske metoden när jag skulle få datorn närmare mig som stog på golvet för att byta till ett par avsnitt av andra avenyn. Jag känner mig otroligt löjlig som blir rädd för en film när en i mask busringer och hugger ihjäl folk, men det är inte det. Utan iallafall i den här filmen vart jag rädd för vem det var som högg ner alla.. Usch vilken hemsk upplevelse, om de nu skulle hända i verkliga livet. Och bara för att detta känns som årets längsta dag så kommer det bli årets längsta natt. Jag hatar att sova ensam, och Robin jobbar. Hur kul är det? Plus att det enda jag tänker på när jag är själv är spöken, för jag tror verkligen på sånt. Och jag inbillar mig hela tiden att jag hör en massa, så nu är tvn lika hög som min mormors dvs, SKITHÖG för att jag inte ska höra OM det låter något ;-) Smart tjej.. Nu ska ja rota fram en film, gå ut med Kelly och försöka sova. Jag och kelly paxar soffan, tills i morgon då älskling kommer hem.


Tjing


Efter en vecka, MINA SJUKA DRÖMMAR!

Efter en veckas uppehåll så känns det som om att det behövs skrivas lite. Har inte haft tid resten av veckan för att jag haft fullt upp med Ella och Isa medans pappa Robin har jobbat och slitit. Duktig pojke! På tal om ingenting så har jag drömt så sjuka drömmar de senaste nätterna, sådana drömmar som fått mig att må riktigt jävla dåligt när jag vaknade.. Och samma sak idag! För ca 3 dagar sen drömde jag att min mamma omkom i en bil olycka, jag och min syster låg bilen bakom dom och vi gick fram och titta på henne då hon satt fastklämd medans hennes pojkvän försvann, bokstavligen sprang därifrån. Efter det så var jag och Robin hem och tömde deras hus på det som hade någon form av värde, vi satt i ett hörn och tittade och skrattade när Janne satt vid köksbordet och drack vin och grät. Den morgonen när jag vaknade ville jag nästan gråta, det kändes så hemskt. Och gör det fortfarande så fort jag tänker på det.. Min fina mamma !!

Sen igår drömde jag att jag födde barn, att det gick en natt och jag var höggravid och jag hamnade på sjukhuset för att jag skulle föda. Och mitt i den så kallade förlossningen så började Robin dansa och sjunga (Den som känner han vet exakt hur jag menar när han håller på och tokar sig) och värkarna bara tvär slutade? En kvinna kom in och frågade om vi ville se den senaste trenden på adoptivbarn? Ehh.. Ja det ville vi, och det var barbie dockor! -små LEVANDE barbie dockor! Jag menar, how scary? Men Robin ville visst ha en sån istället för barnet jag väntade och PANG så vaknade jag tok svettig!

Och i natt, drömde jag om regnkaoset som var för någon vecka sen. När det var hur mkt vatten som helst på stan, jag och min syster gick i kaoset och vi skulle envist shoppa. Vi var svinblöt, svinless men på shopping humör. Sverige hade tydligen enligt nyheterna haft konflikter med ryssland och påvägen till bussen börja det skjutas. Det var ryssarna! Folk låg överallt, det var blod, snuskigt otäckt, och jag var livrädd, usch! Mådde pyton då också när jag vaknade. Vad är det som gör egentligen att man drömmer sånna här drömmar? Jag hopps jag aldrig mer drömmer något liknande igen. För det var inte kul!

ehuwwee!

RSS 2.0