friendship

I can't give solutions to all of life's problems, doubts,
or fears. But I can listen to you, and together we will
search for answers.

I can't change your past with all it's heartache and pain,
nor the future with its untold stories.
But I can be there now when you need me to care.

I can't keep your feet from stumbling.
I can only offer my hand that you may grasp it and not fall.

Your joys, triumphs, successes, and happiness are not mine;
Yet I can share in your laughter.

Your decisions in life are not mine to make, nor to judge;
I can only support you, encourage you,
and help you when you ask.

I can't prevent you from falling away from friendship,
                from your values, from me.
I can only pray for you, talk to you and wait for you.

I can't give you boundaries which I have determined for you,
But I can give you the room to change, room to grow,
room to be yourself.

I can't keep your heart from breaking and hurting,
But I can cry with you and help you pick up the pieces
and put them back in place.

I can't tell you who you are.
I can only love you and be your friend.


restless and wild.

Yepp, sitter här innan jag beger mig ut till söråker för att lämna byrackan hos mamma och Janne. Sen kommer jag inte se henne förrän i morgon kväll, lill hjärtat mitt.

Helgen bestog av utgång, iallafall en dag. Nu är det färdig drucket för mig på ett tag, för baksmällan igår var inte alls att leka med. To die for, nästan.. Jag kände hur varje andetag bara plågade mig, fyfan så hemskt det var! Inte igen, inte igen. Längtar lite tills i morgon, då vi ska ner till elstockholmo. Ska träffa älskade humlis också! Saknar henne, jag hoppas du blir frisk snart hjärtat. Och att inget kommer hända dig, men oavsett vad så vet du vart du har oss. Alltid,

det är inte konstigt man blir less..

Nej, som rubriken lyder. Det är inte alls konstigt att man blir less, för det är jag. Riktigt less på allt snack som går, och riktigt tok-less på att vara sjuk. Hur kommer det sig att man kan må sämre efter en vecka än vad man gjorde íbörjan när man blev sjuk? För jag mår riktigt piss, ständigt trött. Slemmig i halsen, snorig, rosslig och huvudvärk. Nä fyfan! jag som har mycket saker att göra.. Så snälla "gud" låt mig bli frisk. Skolan håller på att ta kol på mig, och alla dessa demoner som besöker mig minst en gång om dagen. Jag känner att jag inte längre duger till nåt, och allting gör mig spyfärdig! Men huvudsaken är väl att man försöker, fast om jag misslyckas (vilket jag tror) kommer jag känna mig ännumer värdelös sen.. blä!

Igår kom Ellen, Matilda och min kära kusin hit. Det var trevligt att sitta och dricka kaffe och ha lite girls talk. På lördag ska vi knäppa bilder och på tisdag följer jag med natalie till stockholm och passar på och gör naglar..

det kommer nog kännas bättre snart, men just nu känns de förjävligt.







Längesedan..

Längesedan jag skrev ett inlägg, men jag har bokstavligen haft fullt upp med allting. 1000 Försök att lösa saker som bara går åt helvete, men just nu ser det jävligt mörkt ut. Och det gör mig väldigt deprimerad... Varför ska alltid allting gå käpp-rätt åt helvete? Är så obotligt less, irriterad och arg. Hela livet går till spillo, och jag kan bara se på....

madde








FETMA!

När jag var hos pappa igår så ställde jag mig på vågen, och till min förvåning och LEDSAMHET såg jag att jag gått upp 4 kilo! Fyra jävla kilo, gah.. När jag väl kom hem, och skulle prova ett parbyxor, så får jag inte igen dom! Och jag vet vad folk säger "du är smal som en pinne, du borde gå upp i vikt" bla bla bla, grejen är den att jag INTE vill gå upp i vikt. Inte ett enda kilo, jag vill bara spy när jag tänker på allting jag smällt i mig de senaste månaderna. Det har bara varit godis hit, godis dit, snabbmat, glass, cola, chips. Trots att det är jävligt gott så vill jag bara spy just nu när jag tänker på att allt detta "goda" har gett mig en kagge jag absolut inte vill ha. Men någonstans är jag fortfarande äckligt sugen på ostkrokar och coca cola. Men icke, dags att börja trappa ner nu. Det kan lätt bli för mycket, och det finns nog inget värre än att inte trivas med sig själv, för det gör jag verkligen inte nu. Och orken för att gå ut och röra mig mer än vardagligt med en sjuk hund lockar inte, men jag måste.

vilken ångest.
33 cl läsk 2,5 km
1 glasstrut 5,5 km
1 dl saltade jordnötter 9 km
...1 hg lösgodis 9,5 km
1 dubbel hamburgare 11 km
1 chokladkaka (100 g) 11 km
1 pizza 16 km
1 chipspåse (200 g) 19 km






Meyafonden

Det gör ont i mig när jag läst om detta, i tidningen.. Stackars lilla flicka.
Därför var jag tvungen att kopiera detta, för tillsammans kan man göra en skillnad..



En stödfond för dig som vill hjälpa Meya så att hennes framtid blir så bra som det går.

Meya drabbades den 11 Juli 2010 av ett hjärtstopp då hon nekades vård på sundsvalls sjukhus.
Meya hade ett hjärt- och andningsstopp som varade i ca 15-20minuter som i sin tur orsakade en svår hjärnskada.
Vilka funktioner hon kommer att kunna återfå eller hur hennes liv kommer att se ut i framtiden vet ingen någonting om ännu. Men med denna fond vill vi kunna ge Meya en chans till ett så bra liv som det bara går.

Meyas fond.
Handelsbanken
Clearingnummer: 6341
Kontonummer: 512 828 873

DU kan göra lite som betyder så MYCKET!
TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD I MEYAS LIV

GAAAAH

När jag dör kommer jag säkerligen till himlen, för då har jag gjort min tid i helvetet. Och med helvetet menar jag nu! Fyfan vad allting ska gå emot mig precis jämt, allting bara rasar framför fötterna på mig. Trots att jag gör mitt bästa för att förhindra det, GUD SÅ JÄVLA ARG JAG BLIR! Nedstämd.. Varit det större delen av dagen, vill bara lägga mig ner och sova tills allt har löst sig. Men om det bara vore så enkelt.. Hur lätt är det egentligen att fortsätta försöka trots att ALLTING går åt helvete? Men lessnar ju, kraftigt. För varje bakslag backar man tusentals steg, och tappar lusten helt för att försöka förändra någonting. För allting kommer ändå tillbaka på ruta ett. Jag är så matt, arg och frustrerad. Kommer det någonsin bli bra? Med alla dessa motgångar tvekar jag kraftigt. Och alla säger bara "tänk positivt" men VADÅ tänk positivt? Är motgångar positivt? NEJ! Och jag kan inte "omvandla det negativa till en bra energi" Sånt lurar mig inte längre, för hade det funkat hade jag inte haft det såhär... Panik ångest framkallande situation, och på all detta skit istället för att svälta mig själv som jag gjorde förut så äter jag som en häst o bara blir tjock! Min största rädsla är att bli tjock, ful och ensam.

Äh. Piss off istället, för jag orkar fan inte..











mm

Varit ute den större delen av dagen, ute och gått med chila och rensat tankarna.
Allting gör mig bara så jävla arg just nu, för vissa personer verkar jag bara finnas ibland. Ja precis, bara ibland. Vilka tar folk mig för att vara? En fucking hund? Ähh... Det är fan helt otroligt att det ska gå så långt att man bryter ihop totalt och tappar lusten för precis allt. Precis allting står mig upp i halsen. Gråter tills jag spyr, men ingenting är värt det. Men VARFÖR?

från de ena till det andra, så knäppte jag några kort på prinsessan när jag var ute och gick idag;
<3 mitt fina hjärta!!


word


Here i go again

Jag vaknade halv 12 idag, fetaste jäkla ångesten.. Då jag vet att jag har miljontals prylar att göra, som inte blivit gjord än. SUCK!!  Har stört mig på så mycket folk att det har tagit all min energi till att bara sitta och störa mig på massa folk. Så inihelvetes störigt att de inte kan sköta sig själv och skita i andra.. Och varför är det just mig dom lägger ner en sån satans energi på att snacka skit om och lägga sig i? Man blir så trött både psykiskt och fysiskt, man ska inte visa att man bryr sig. Men när den/dom går över gränsen kan man inte låta bli.. Det gör mig totalt jävla galen!!! Och jag önskar bara att det kunde ta slut....

piff........

Någon?

Någon vänlig själ som vill hjälpa mig med en ny bloggdesign?..


"Jag är ensam och rädd
Van att aldrig bli sedd
Ingen tycks veta hur jag mår
Jag försöker att alltid dölja min tår

Har så många tunga saker som jag bär
Sånt som alltid kommer finnas där
Så många frågor utan svar
Sånt som alltid kommer finnas kvar

Ett svagt hjärta som knappt orkar slå
Men det är bara att fortsätta kämpa på"..

Sjukt fin dikt..







ordspråk


Ozzy

Ozzys revansch

Klassiska låtar Trots att Ozzy radar upp ett artilleri av kl
Klassiska låtar Trots att Ozzy radar upp ett artilleri av klassiska låtar och att han är ljusår bättre än när han spelade i Sverige senast, är hårdrockspartyt en bra bit i från världsklass.
Foto: JERKER IVARSSON

 

Ozzy Osbourne

Konsert i Globen

Längd: Ungefär två timmar.

Publik: 13 795 vackert högljudda fans.

Bäst: ”Crazy Train”, ”Mr. Crowley” och betongtunga ”Into the void”, en av Sabbaths absolut coolaste låtar.

Sämst: ”Road to nowhere”. Sömnig, seg och småsur.

Bildextra ”Konserten avslutades med en riktig hästspark i nyllet” Så var Ozzys konsert i Globen – läs liverapporten och se bilderna. 9
  Erik Grönwall fick träffa sin idol ”Idol”-vinnaren träffade Ozzy innan konserten i Globen 3
Exklusivt Ozzy: Jag är inte odödlig Hårdrockslegendaren om livet med sprit och droger 7

Vill du blogga om artikeln?

Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:

För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!

Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.

Tillbaka

Kiss säger sig kunna leva vidare med vilka medlemmar som helst bakom sminket.

Figuren Ozzy är däremot omöjlig att rollsätta med någon annan.

Det är sångarens styrka. Och akilleshäl.

Vi är några stycken som med svår ångest fortfarande minns Ozzy Osbournes besök på Hultsfred 2007. För det var mer ett besök än en konsert. Rösten verkade nedgrävd nånstans i Hulingens allra mörkaste djuphålor.

Tre år senare har ”The prince of darkness” kravlat upp och ångar av revanschlust. Insvept i en lång dödskalletunika gör Ozzy snabbt upp med tvivlarna. Han låter stark. Övertygande.

Visserligen tar röststyrkan snabbt paus. Redan från ”I don’t know” får sångaren kämpa hårdare för att hålla upp fanan, rent tekniskt.

Men det är fortfarande ljusår från de dystert kraxande minnesbilderna från förra spelningen.

Pajasunderhållare

Rollen som pajasunderhållaren Ozzy har för länge sen blivit både hans signum och fotboja. Det är svårt att ta den vidare. Självklart får Globen-publiken vattensprut, väderkvarnklappningar, klassiska Ozzy-hopp där kroppen rör sig mer än den lyfter från marken. Allt tillsammans med ständiga ”go fuckin’ crazy”, ”God bless you all” och ”I cant fuckin’ hear you”.

 

Ozzy sprutar självklart vatten.
Precis som på förra Sverigespelningen skyr Ozzy sitt senaste album. Och med bleka ”Scream” som handbagage är jag inte man att ifrågasätta beslutet. ”Let me hear you scream”, ett av få minnesvärda spår på nya plattan,

 

är det enda smakprov vi får. I stället radar Ozzy upp sitt viktigaste artilleri: klassiska låtar som över fyra decennier har byggt hårdrockshistorien.

Den där nye killen som skulle vara så bra då? Jo, visst. Begåvade Sverigevännen Gus G har många här hemma redan sett glänsa i bland annat Firewind. Att axla den historiskt tunga posten som Ozzys sidekick är givetvis något helt annat och förmodligen ett av metalvärldens hårdast granskade jobb. Sett till utmaningen gör Gus det han kan – spela imponerande prickfritt utan att ta för mycket plats. Men med det blir 29-åringen också lite väl anonym, och ytterligare en bricka i ett ofta för övertänt band. Framför allt blir Black Sabbath-materialet lidande. Steroidhårda kraftversioner i stället för svängigt charmiga. Brutala trumslag som börjar två meter upp i luften.

Stark final

Figuren som har skapats kring Ozzy förlåter mycket. Han får vara den vilsne frontmannen som ser tokig ut när han hoppar, har lite taskig tajmning och gapar snett bland tonerna ibland. Han kan stå dränkt i skum. Hjärtligt ler vi lika mycket med som åt honom.

Sånt gör det omöjligt att inte älska Ozzy. Men trots stående ovationer, en stark final och en sann låtfest är hårdrockspartyt ändå en bra bit i från världsklass.

Joacim Persson

 

Låtlistan i Globen:

  ”Bark at the moon”

  ”Let me hear you scream”

  ”Mr. Crowley”

  ”I don’t know”

  ”Fairies wear boots”

  ”Suicide solution”

  ”War pigs”

  ”Road to nowhere”

  ”Into the void”

  ”Shot in the dark”

  ”Rat salad” (inklusive väl tilltagna gitarr- och trumsolon)

  ”Iron man”

  ”Killer of giants”

  ”Fire in the sky”

  ”No more tears”

  ”I don’t want to change the world”

  ”Crazy train”

Extranummer:

  ”Mama, I’m coming home”

  ”Paranoid”





källa:http://www.aftonbladet.se/




Jag kan iallafall säga att det var den fetaste jävla konsert jag varit med om.
Helt otroligt att en sådan gubbe kan rocka som han gör!


helt jävla sinnessjukt!

Alltså, vad fan är detta? Kommer det jämt vara såhär? När är det stopp? Det är lättare att falla med ena foten utanför, men jag sitter på kanten och dinglar med mina båda fötter. Ena saken efter den andra ramlar ner, och går sönder i miljoner bitar. Snart kommer jag ligga där, om ingenting förändras. Snart är det jag som ligger där, i mer bitar än vad jag någonsin varit.. 

varför kan jag inte få ha ett normalt fucking liv?..... 

countdown.

i morgon kl 9 sitter jag och natalie på planet till elstockholmo och ska titta på Ozzy!
Förhoppningsvis shoppa lite, äta god mat o glassa på hotell !:D

HAHA VAD FAN?

Vad fan är det för fel på vissa folk? Och vad i hela helvete händer?..
Vissa får mig just att vilja spy i detta nu, vad hände egentligen med sympati, moral och lojalitet? Inte något av det äger dessa personer. Och hur jävla mogen är man när man sitter trots att man är närmare döden än självaste jävla Hugh Hefner och säger "du har gjort det, hon har gjort så, han har sagt så, du har varit där, jag har varit där, han har varit där" och använder sig av orden "fitta" ? Vilket vackert och MOGET ordförråd från en vuxen människa!

Tillåt mig att LE lite grann..
För den dagen jag som vuxen människa skulle föra mig på det viset så skulle det bli snaran utan att
ens fundera en liten stund. Hahahaha, fyfan så jävla LÖJLIGT!


PIFF DIN JÄVLA NOLLA!!!!


..........................

Jag vet inte om jag kan skrika högre, jag vet inte om jag kan gråta mer.. Inte längre. Allting är bara för mycket, på tok jävla för mycket. Är det tillåtet att bara dö? Är det inte tillåtet att få varaför sig själv? Kan ett hjärta brista fler än en gång? JA DET KAN DET. Mitt har rasat sönder flera gånger, och det blir mer och mer trasigt för varje gång. Medicin? jag säger att jag inte behöver det, intalar mig själv att jag inte behöver det men då ljuger jag. Är jag den enda som ljuger för mig själv? jag måste, men jag äter den inte ändå. För att känna hur det gör ont, så jävla ont. Så ont som det alltid gjort, så länge mitt minne inte sviker mig. Är livet såhär tragiskt jämt? ÄR DET SÅHÄR FUCKING VÄRDELÖST? medans jag skriker stora hål på mina lungor gråter jag, stämbanden går sönder, jag går sönder..I miljoner bitar, triljoner bitar... Gungar fram och tillbaka i hopp om att inte gå sönder mer..... Men allt runtomkring mig bara rasar, och jag med det.. Jag går sönder lite till

Är det folk som är galen, eller är det bara jag?

Gah... Är det folk som är galen eller är det jag? Är det jag som beter mig illa, eller är det folk? Det är ju det som är frågan, om jag har lyckats förvirra mig själv såhär pass mycket eller om det är andra som gjort det. För jag är rätt yr i cupolen. Vad fan är det som händer? Fast å andra sidan... Tror jag inte att jag kunde skita i det mer än vad jag gör just nu. För allt är bara för mycket, och bokstavligen står mig upp i halsen. Är det så jävla mycket begärt att man ska få må bra? Åtminstånde försöka.. Men när man gör det, är det allting någonting som går åt pipan, så jag låter detta helvete lösa sig själv (om det är möjligt) för jag orkar inte bry mig mer... Skulle man kunna säga upp sig livet en stund, skulle jag göra det i detta exakta nu.

Nu är det iallafall ca en vecka tills jag och syster sticker till stockholm och tittar på the man, Ozzy Osbourne. Det kommer bli fett.. Mysa till det på hotell, förhoppningsvis handla lite prylar, och ta sig någon kall pilsner! Det blir förvisso bara en och en halv dag. Men brudar hinner med mycket som de bestämt.

Mitt mellan gärde värker! Gäddan.. Det är nog allt detta kaffe som dricks på skolan som gör det, eller så har allt magtjafs kommit tillbaka. Men varför inte? All jävla skit ska ju komma på engång, så varför inte detta nu? Det skulle bara fattas att jag skulle bli överbackad av min halvfinska blinda granne!
nog att det inte finns någon sån granne, men med min jävla tur så har jag nog det utan att jag visste om det!

Tur i oturen är att jag har min hund, då är jag aldrig ensam.
Även om hon skulle bli tvåbent och blind, så är hon min och hon älskar mig precis som jag är.
Thats cool, jag har ingen bättre vän än min jycke. Är jag bara utstött eller lite... Eljest?













RSS 2.0