....

här linda ;-)

ipod nano


breakdown?

Ja, och där kom det efter väntande utbrottet. Jag skrek, grät, kastade saker i väggen.
Jag blir rädd, för det var länge sen jag fick såhär, jag blir så arg att jag inte vet vad jag ska göra. Och jag blir arg för att jag är ledsen. Och jag är ledsen för att jag inte vet varför jag är ledsen. Jag är bara jag just nu, när mitt inre har världens fight och jag inte kan kontrollera det längre. Obalans i själen, trasigt jävla inre. Nu står jag väl och svajar på gränsen, den där förbannade gränsen att få ett totalt breakdown eller bara vara den deprimerade jag alltid har varit. Som jag lovade mig själv att aldrig mer bli.. Det ekar tomhet, själen skriker det gör ont. Jag springer för att glömma det som är bakom mig så fäller mitt förflutna krokben på mig och skriker i mitt öra och påminner mig hur allt var förr. Jag orkar inte lyssna, det sliter mitt inre i flera tusen delar och jag blöder...

jag blöder


breakdown?

Ja, och där kom det efter väntande utbrottet. Jag skrek, grät, kastade saker i väggen.
Jag blir rädd, för det var länge sen jag fick såhär, jag blir så arg att jag inte vet vad jag ska göra. Och jag blir arg för att jag är ledsen. Och jag är ledsen för att jag inte vet varför jag är ledsen. Jag är bara jag just nu, när mitt inre har världens fight och jag inte kan kontrollera det längre. Obalans i själen, trasigt jävla inre. Nu står jag väl och svajar på gränsen, den där förbannade gränsen att få ett totalt breakdown eller bara vara den deprimerade jag alltid har varit. Som jag lovade mig själv att aldrig mer bli.. Det ekar tomhet, själen skriker det gör ont. Jag springer för att glömma det som är bakom mig så fäller mitt förflutna krokben på mig och skriker i mitt öra och påminner mig hur allt var förr. Jag orkar inte lyssna, det sliter mitt inre i flera tusen delar och jag blöder...

jag blöder



Dessa saker kom idag!

Dessa saker kom till mig idag via posten.
Så nu är presenterna klar till Nellie när hon fyller tre år. Plus att jag unnade mig själv en Webcam, och jag undrar varför? Jag använder inte ens sånt. Så jag tror nog det blir att sälja iväg den..

Hello Kitty windbreaker jacka Ålder: 3 år (v692s4)Klicka för att visa Megabild! Hello Kitty vest + shorts Ålder: 3 år (v709s4)Hello Kitty jacka Ålder: 3-4 år (v707s8)
Klicka för att visa Megabild! Webcam 5MP Nightvision.

Någon som vill köpa nya lee jeans för 300? Endast provade och tvättade.
Strl W27 L31


God morgon?

God morgon god morgon. Eller förmiddag, saksamma.. Vaknade iallafall vid 8, tärt när man vet att man får sova ut så sover man inte länge alls. Varför är det så? Och idag har jag fan ont i magen, det bränner.. Jag är så less på allt som har med min kropp att göra, precis allt. För det gör bara ont ändå, man kanske ska ringa läkaren och göra en grundkoll? När man haft ont i huvudet varje dag över en månad och magen dödar mig nästan. Jag kan inte äta något förrän det känns som om någon hugger tusentals knivar i den.. Det enda positiva är väl att jag inte alls äter lika mycket "skräp" som innan, dricker sällan dricka, endast mineral vatten (då jag inte blir sugen) och äter en frukt istället för godis som jag älskar så mycket! Vem gör inte det? Och dricker max 2 koppar kaffe om dagen.. Så ingenting är sig likt kan man väl säga.

Sen undrar jag vad det är för fel på min lilla Chila. Hon blir inte bra trots tabletterna hon äter, hon sväller upp och ser bara ut att må allmänt piss. Trampdynorna har ändrat färg och jag har inte fått svar från blodproverna än. Någon med hund, kan trampdynorna ändra färg vid svampinfektion eller är det något annat? Jag har fått shampo att använda, men hon hatar vatten. Jag är fullkomligt maktlös när det kommer till detta, för jag vill gärna inte hålla fast henne och tvångsduscha. Någon som vet ett bra tips så hon inte behöver vara rädd för badkaret och sladda omkring och skrika? För duschen skulle ägt rum för längesen, men jag känner mig som en djurplågare om jag skulle tvinga henne. Blääääää vad jobbiga vissa saker är!











premiären.

Detta var en grym jävla film kan jag säga! Kan rekommendera den för de som gillar senaste filmen och serien av Sex & And The City. Det var VIP-mingel med rödmatta och rosa champange (givetvis alkohol fri) och fotografer. Vilket jag tyckte var en skvätt (skit) löjligt, men det är väl kanske så det är. Vad vet jag.. Väl framme vid bio stolen så stod där en påse som innehöll dessa:


Denna Coca Cola Light (Till vänster), fast en burk. men har exakt samma utseénde

Lipgloss, body shop.
 
Body butter från Body Shop


Och självklart, till klackarna till sommaren. Skavsårs plåster
Plus någon nattcremé prov från apoteket och två tidningar. En om filmen och Sofies mode.


Jag skulle lätt kunna se den filmen ett antal gånger till, kan knappt vänta tills den kommer ut på dvd. För gissa vem som kommer hänga på låset samma dag den släpps? Jo jag! Det enda med filmen som gjorde mig lite nere, är att jag påmindes om hur det var att faktiskt ha riktiga vänner. Fast nu i efterhand funderar man om det var riktiga vänner, men jag saknar någon/några att bara kunna vara sig själv med. Kort och gott, löjligt och det suger. Jag skulle också vilja ha ett sånt liv.

  Vänskap, ödet och löften

Som tur är har jag en vän, och min älskade syster som räknas dit. Nu fattas bara några till..




Synd bara att denna bra kväll skulle sluta som den gjorde. Jag orkar fan inte mer, har någon ett nytt liv till salu? För jag orkar fan inte med mitt längre. Det vore näst intill en överdrift om jag säger att jag vill fortsätta leva. För just nu känns det hopplöst, jag vill inte leva... jag vill inte dö.


ikväll


På onsdag

Yes, kan knappt vänta tills på onsdag. Jag, Natalie och Ingela ska på premiären av Sex and the city 2. Är den lika bra som första filmen plus serien så kommer det bli grymt. Jag bara älskar dem! Idag har man varit förståndig och varit in på polisstaionen och fixat mig ett nytt leg, synd bara att man såg ut som ett takras. Men det ser väl de som ska se leget ändå, ser ju lika ut där som nu. Som ett motherfuckin krockat skithus, och så var det med den saken. Ibland trivs jag med att vara ett skithus, trots att jag helst undviker att se mig i spegeln och bli besviken. Hade jag haft stålar, hade jag opererat mig, utan att ens tänka efter blinka eller andas. Rakt av!

Nu ska ja umgås med jycken min, för mitt huvud sprängs i bitar snart.. Uppdaterar senare









Hinner lägga in ett blogg inlägg innan...

hinner att slänga in ett blogg inlägg innan jag drar min röv över till min syster.
Chila behöver en promenad så jag väljer att gå dit.. Det är jävligt knepigt väder ute, varmt i luften men blåser sjukt kallt. Gaah.. Jag sitter förtillfället inlindad i ett täcke för att jag snart fryser ihjäl känns det som, fast nätterna plågar mig riktigt. För då är det så varmt att man knappt kan andas, som att huden på halsen sitter alldeles för tight och då får jag riktigt panik. Så de senaste nätter har varit riktigt pain in the ass, bokstavligt talat. PLUS att man ska ha en tjock varm hund med tratt sovandes brevid, UNDER TÄCKET. På vintern går det ann, för att hon är så varm och mysig.Men nu dör jag nästan, fick gå ut på balkongen ett antal gånger för att ens kunna andas. Plus att jag fått tillbaka knölen i halsen, så varje gång jag sväljer så känns det som om jag sväljer en kokosnöt! Och det gör förbannat ont, och det konstiga med det hela är att ingen läkare jag träffat vet vad det är? Någonting måste det ju vara, om man får en knöl ovanför struphuvudet som gör så sjukt ont att man samlar på sig så mycket saliv eller spottar så man ska slippa svälja lika ofta. Nåja, det löser sig det med till slut antar jag. Annars, så är det väl som det är. Antar att det inte finns mycket merän så att säga, för jag mår riktigt piss. .Denna jävla ångest har återvänt, IGEN! Den jävla ångest som gör att jag vill springa så långt ut i skogen, tills orken tar slut, lämna telefonen hemma och bara sitta och vara där. Där ingen kan se eller höra mig, där ingen frågar varför jag gråter, där ingen gnäller och skäller. Bara där, där jag kan vara mig själv. I ensamhet kan väl ingen se en gråta, för det gör jag.. Gråter när jag är själv, det må vara självömkan eller inte, jag gråter iallafall. Och det ger mig sån jävla panik, för jag vet inte varför jag gråter jag bara sitter där och gör det. Och precis ALLT stör mig, gör mig irriterad eller jävligt arg. Så mitt inre verkar göra revolution igen, det är inte kul. MEn allting bara rasar omkring fötterna, så snart är det JAG som gör revolution! Jag är ledsen för att jag är ledsen, och jag är ledsen för att jag inte vill vara ledsen, och jag blir så jävla arg när jag gråter. För jag vet inte varför! Frustration gånger tusen, det är väl detta de kallar för djup depression. Som jag haft som diagnos de senaste 5 åren, men jag trodde aldrig att det skulle kännas såhär igen. För det känns, det känns nåt så jävulskt. Och jag verkligen HATAR det! Bläääää på livet!








Kubakrisen+Min egen kris!

Ja, det kan man lugnt säga. Detta är min kris, jag har invändig jävla panik fast ändå cool lugn. Jag måste måste måste göra detta idag, men jag behöver hjälp. Nollan behöver hjälp..... Suck! Sitter just för tillfället och tittar på Jersey Shore och försöker få mig själv att rycka tag mig i kragen och göra detta. Det lockar, men jag pallar fan inte.. Jag måste, men jag ORKAR INTE!

det löser sig..

jo jag antar att det gör det, att allting kommer ordna sig till slut. Eller hur var det? Annars kommer jag göra någonting drastiskt åt mitt liv, jag mår dåligt. Sjuhelvetes dåligt för att ens erkänna det, varje andetag känns som en psykisk och fysisk ansträngning just nu. Det jag trodde var över, kom från en vidöppen jävla himmel och knockade mig. Vad är det som gör att man vill säga stopp men inte kan? Jag är för stolt för att gråta, eller för stolt.. Jag försöker intala mig själv att allt är bra, men det är inte bra, ingenting är bra. Det är inte ett dugg jävla bra!!! Newsflash kära madelene.... Det kommer aldrig bli bra

Tradera torsk.

Jo jag antar att jag är det.. För det är grymt roligt, och jag vet inte riktigt varför. Kan sitta där i timmar och bara tom glo, men jag har vunnit dessa till min prinsessa som jag har till syster dotter tills hon fyller år den 14 juni, stor tjejen. Hello Kitty Linne och Kjol Till 49kr, Hello Kitty jacka 59kr och självklart har jag vunnit saker till mig själv. Dels linnet längst ner ett svart och ett vitt 6kr för båda, för jag var bara tvungen. It remindes me of childhood helt enkelt! Clip on löshår, 1kr

Klicka för att visa Megabild! Hello Kitty vest + shorts Ålder: 3 år (v709s4)Hello Kitty jacka Ålder: 3-4 år (v707s8)
Klicka för att visa Megabild!
CLIP-ON SET -  LÖSHÅR - EXTENSIONS - HÅRFÖRLÄNGNING- NYTT !!


Vuxen poäng!

Yes, idag och igår fick man massvis med vuxen poäng. Jag ringde landstinget ang mina räkningar jag fått, trots att jag har fri kort. Så hejdå alla mina äckliga räkningar från landstinget! Jag ringde folksam djurförsökring och yttrade mig om ett överklagande gällande Chilas skadeförsäkring, jag ringde kommunen som sommar jobb och jag lät faktiskt riktigt vuxen, men blev dock irriterad. Men det är väl ett plus i kanten det med att kunna kontrollera sig i stunder man annars inte kunnat kontrollera mig. Jag satt kvar på skolan och skrev, fast jag hade slutat. Och det kan jag säga er, det är inte ofta det händer. Så det är väl en plus poäng det med, för annars brukar tonårs beteendet rycka in och jag vill bara hem och sova. Men jag är hemma, och fortfarande vaken! Jag var ner på stan efter skolan och fixade ett personbevis på skatteverket, jag var och köpte jord till mina blommor jag inte vill ska dö. Och sist men inte minst, jag ringde på en lägenhet. Och så smörigt trevlig har jag nog aldrig låtit, men jag vill verkligen ha den lägenheten. Jag längtar sååå efter ett eget hem, mina egna saker, bara jag.. Jag och min hund! Den dagen jag får mitt efterlängtade hem kommer jag gråta varje kväll i en vecka, för att jag kommer vara så lycklig! haha

Pojknamn.

Inte för att jag ska ha barn och inte har planerat det heller, och jag har aldrig känt att jag vill ha barn. Men jag har hittat urgulliga namn som jag fastnat riktigt för.. Lycke den pojk som får heta något av dessa! :-) Så fina!



Snacka om onödigt inlägg, men jag var bara tvungen! :-)

3:E inlägget idag.

Yes, här är man en flitig bloggare minsann! Hela 3 inlägg har gjorts idag, kanske för att jag sitter vid datorn och pluggar lite grann? Vem vet vem vet. Har suttit och tittat runt på tradera och annat med. Är det någon som vet vart man kan köpa Lady Soul kläder? Ni vet kläderna med den lilla flickan med en klubba i munnen på. Jag vet att det märket ska ha skit snygga jackor, men jag vet inte ens om de finns längre. Men jag minns dom sen jag var yngre... Ja herregud! just nu ska jag bege mig ut på en promenad med jycken, det är ju så fint väder ute.

Och för er som vill veta kan magontet och andnöden vara början till magsår. Blääääääääääääääääääääääää

Ronnie James

Black Sabbaths & Heaven and hells sångare Ronnie James Dio har avlidit i magcancer

HOLLYWOOD. Hårdrockslegenden Ronnie James Dio är död.

Sjukdomen som nyligen tvingade Heaven and hell-sångaren att ställa in spelningen i Sverige förlorade i går morse till slut kampen mot cancern. Han blev 67.
(Text hämtat från aftonbladet) <- länk




Ja detta var ju tragiskt tycker jag när en av världens grymmaste sångare dött.
Hedrar denna grymt duktiga artist ett inlägg, Vila i frid Ronnie James DIO


God morgon.

God morgon? Jag har varit vaken ett bra tag. Men på något sätt är det ändå morgon, för jag har inte ens klätt på mig än.. Jag sitter och skriver historia för fulla muggar, och jag blir så jävla stressad. För jag fick nu idag på mejlen dubbelt så mycket uppgifter än vad jag redan hade och det ska vara klart tills vecka 21! Jag behöver verkligen hjälp.. Det är så sjukt mycket att göra, när chila är sjuk, jag har möjligtvis magkatarr som gör murdah ont. Utan överdrift, plus att jag har fullt upp att titta efter lägenhet, ringa hit och dit osv. Livet är fan inte lätt ibland alltså, är det såhär att vara "vuxen" så hade jag önskat att jag aldrig blivit det. Fyfan..


Magkatarr?

Kan det möjligtvis vara magkatarr eller början till magsår om så fort man äter något får man sån jävla värk, i mellangärde och halsbränna så man vill kräkas, andnöd och  skakningar plus kallsvettas? Hemskt är det iallafall, för hur jag än vrider och vänder mig, om jag sitter ute eller inne så får jag lika mycket panik när det känns som om jag inte får åt mig tillräckligt med luft.. PUUUHHH! Jag må vara fjantig, men det känns jävligt hemskt. För det spelar ingen roll vad jag gör eller dricker eller tar tabletter så går det inte över. Och jag är så sjukt stressad över saker som behövs göra, men varje gång jag reser mig håller jag på och tuppa av. Och vad gör man? Sitter här och skriver blogg. Computer nörd.se men vad fan... Ingen annan lyssnar ju, så vad gör man?

Från magkatarr? till annat. Längtar så sjukt mycket tills jag får luren av pappa.. Ska bli riktigt nice med en ny telefon faktiskt, och en telefon man kan göra mycket med. Sony Ericsson X1 :-) Och att pappas fru ringde mig nyss och sa att jag hade en Ed Hardy bikini att hämta. Livet har iallafall några ljusa stunder, plus att jag har min älskade hund  Gud vad jag älskar dig min fina fina jycke, vad skulle jag göra utan dig? Du kan lysa upp de flesta tillfällen i livet som är helt svart. Och du är så söt när du lägger dig i mitt knä när jag gråter för att trösta mig, du är så go när du lägger dig brevid mig på natten och väntar på att jag ska ge dig täcke.

  Älskade hund, du är en stor del av mitt liv. Och jag ångrar inte en sekund att jag köpte dig!   



bild lånad från google

SHOUT, let it all out.

The song of today
Medina - You & I


Åhåå, inte en härlig dag att vakna till alls. Hade jag vetat att det skulle bli på detta vis hade jag petat i mig en propavan direkt då jag vaknat. För denna dag kan jag fan vara utan.. Detta liv är nu mera ett ständigt jävla bråk, och jag orkar snart inte längre. Är det meningen att det jämt ska vara på det här viset eller blir det bättre snart? Jag hoppas det blir bättre snart, men jag ska snart sluta hoppas .För ingenting blir som man tänkt sig ändå. Och det är fan jävligt ledsamt.. Men så är det väl nog för dom flesta? Livet blir aldrig som man tänkt sig. Och det blir inte denna förbannade huvudvärk heller som jag slitit med i flera veckor. Aj aj aj aj, gör det. Men det får gå ändå. Har jag inte dött än, så gör jag det inte nu heller. Nu ska jag skriva klart allt som ska vara klart, och jag kanske uppdaterar med ett inlägg sedan. Om det finns någon tid :-)

Oj, vilken dag!

Kan bara beskriva denna dag med ett ord, UNDERBAR! Vilken jävla värme alltså. Det pirrade i magen då jag såg att bladen på träden börjat slagit ut och gräset var så jävla grönt att man näst intill vill lägga sig och rulla i de och få fullt med grönska på kläderna. Haha, inte riktigt.. Men ändå! Det pirrade i min mage, och någonting sägde mig, men jag vet inte vad. Att detta kommer bli den bästa sommaren ever, I FUCKING LOVE SOMMAR!  Jag har njutit till fullo, träffat min älskade stora syster Sanna, grillat med gamla vänner. Herr Sebastian och fru Lonkish och little baby E, och självklart Natalie och min vackra syster dotter. Tack för denna kväll vänner, det uppskattades. Och det var faktiskt längesedan jag kände att jag levde såhär.. Och längesedan jag kände att jag vill göra drastiska förändringar i mitt liv, för ibland känns det bara för mycket. Och alldeles för ledsamt, för jag är faktiskt bara en person.. Och kan bara leva som en person, jag räcker inte till. Även fast jag vill, och hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag aldrig bli två. Tragiskt men sant, ännu mer tragiskt är det när folk drar mig åt varsitt håll. För jag är kluven, mer kluven än vad jag var förr.


The song of tonight 
Axel rudi pell - Broken heart


Kvällen igår

Det var en rätt okej, trevlig kväll igår. Jag åkte ner till Sebbe och Lonkan istället, och där satt vi tills 01.00 då Sebbe kom på att han ville ut, trots att jag sagt hundra gånger att man kanske ska gå nu om man ska någonstans vid 23.00. Men hur som haver så stack vi ner till Kåren, och det var bland de värsta jag sett. Haha, vart gömmer sig dessa folkslag på vardagarna? Vi drack en cider/öl var, sen gick vi hem.. Det var pretty much min kväll igår, förutom att jag spenderade den med att vänta tills 21.30 då jag fick skjuts av Rikard ner till Lonkan och Sebbe.


Lägger in lite bilder (inte från kvällen igår, för jag glömde kameran)

Idolen min  ;-)
  
  


Ni kan aldrig gissa vilken låt.

Ni kan aldrig gissa vilken låt jag har haft på hjärnan i flera dagar nu och det gör mig fan galen!
Och det som är så hemskt, är att jag inte ens gillar låten, inte ens ett dugg.
 och det är just dessa ord som jag har på hjärnan.

(When the moon hits your eye)
(Like a big-a pizza pie, that's amore)

That's amore

(When the world seems to shine
(Like you've had too much wine, that's amore)



FYFAN rent ut sagt vad skönt det är med dator igen. Jag har njutit varje gång jag tryckt ner någon tangent, för det känns som tusen år sedan JAG hade en dator hemma, men nu har jag en. En fin också! :-) Denna morgon har jag spenderat med kameran, mamma, tvn och chila. Det har varit en riktigt bra morgon med andra ord. Och bilder kommer upp så småning om här också, jag har nyss smällt i mig lunch. Mätt som få! Pytt i panna blev det.. Och ikväll tror jag att jag ska släpa my ass mot kåren, Glücklich med Kim.. Uppdaterar sen med bilder och annat

puss,


Onsdag...

Sitter just nu och tittar på efterlyst hemma hos syster.. Tittade på Jade innan, jag grät. Det är hemskt, så ung och har cancer och kommer dö när som helst. Jag grät då hon åkte helikopter när hon kom på att hon aldrig mer kommer på uppleva det igen. Jag hade inte kunnat gå och vänta på att ska dö, och det som är så jävla hemskt. Att hon bara går och väntar plus att dom är så himla lyckliga, trots att dom snart bara är EN!.. Nåväl, Fått en ny bloggdesign av Frida med, tack så mycket Frida! Ska sätta mig och betala Nellies födelsedags presenter efter efterlyst och sen kika lite om Cuba krisen. Fast jag egentligen inte orkar, ledig är man i morgon med. Och det känns jävligt bra, trots att det är tusen saker att göra känns det som. Och någonting som inte alls var oväntat är att Chila blivit dålig igen, ena tassen är sönder tuggad och hon kliar sig exakt över allt! Vad ska jag göra? vet inte vad längre.. Speciellt då veterinären sist sa att om det kommer tillbaka ska jag fundera på att kanske ta bort henne. Och det skulle jag aldrig klara av, men man kan ju inte låta henne leva på medicin. Mitt fina lilla hjärta!..
Funderar på en sak med, har massvis med kläder jag ALDRIG använt. Så varför inte lägga ut dom här till försäljning. Eller tradera, vad tycker ni? För på de flesta prislappar sitter fortfarande kvar, eller så har jag varit så ivrig när jag ska prova den (för jag prövar aldrig i affären för jag är LAT) och slitit bort lappen i bara farten. Och nu mina kära vänner, får jag tillbaka min dator anytime, så då kan jag blogga mer. Jag HATAR att inte ha någon dator hemma..Jag som är så nyfiken.
Och jag hoppas på att Ellens bebis ska komma snart. Det ska bli spännande!

puss,


Jag fick ångest, en jävla ångest!!


Satt nyss och tittade på en massa gamla bilder, jag fick sån jävla ångest. Mina vänner, mitt liv, då! Jag saknar det, jag tittade på kort på mig och Catte. Det fick mig att vilja gråta en skvätt, faktiskt. Där tittade jag på bilder som knäpptes då, då hon var min bästa vän. Då jag hade flera vänner, mina vänner. Vad fan hände? jag saknar er tjejer, även om det gått flera år. Grynet, Caccis, Catte, Amanda, Citty, Erla och ni allihopa. Söta flickor håller ihop... ♥



RSS 2.0