~

You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing


I'm ashamed of my life because it's empty



Allt som du trodde att jag var föll i hop framför fötterna på dig..

Allt går runt, jag snurrar runt i cirklar.. Vet inte när jag ska stanna eller hur jag ska stanna, allt rusar förbi mig, jag hinner inte greppa något.. Jag vet inte vad jag vill, vet inte ens om jag vill något överhuvudtaget. Mitt ute i det tomma intet är jag nu, ensam.. Jag hör ingen, ser ingen. Jag vill inte höra någon, jag vill inte se någon. Det plågar mig att veta att jag inte orkar med mig själv längre, jag vill inte vara såhär. Osäker och rädd.. Så jävla rädd för att lämnas ensam, medans jag själv stöter bort alla i min närvaro. Förlåt!



Andersson, i med och i motvind
Forever and ever babe...



I carved your name on the bullet so people would know,
that YOU were the last thing going through my head


Alla Semlors(Hjärtans) Dag!

Sprang runt som ett tok igår och letade semlor! Jag och Natalie kutade runt som dårar, och inte en enda affär hade SEMLOR! "Ge mig en semla förihelvete!!" Sen, det dyraste jävla cafét i stan hade semlor, och jag köpte 4 semlor för 116:- jävla kronor! Och en sak kan jag säga, så goda var dom inte för att kosta så mycket. ..HUFF!! Hittade iallafall en jätte stor ros till älskling och en giraff som håller i ett hjärta. Jag önskar att du hade förmågan att se dig själv igenom mina ögon så skulle du märka hur speciell du är för mig! Jag älskar dig så mycket. Grynet kommer snart till mig också, gissa om att vi ska dricka bira och snacka skit! :) Watch out sundsvall, here we fucking come!!!!




Jag tror inte du vet hur mycket vi egentligen tycker om dig, hur synd vi tycker om dig. Medans hon hjärntvättar dig, alla andra märker.. Men inte du! Samtidigt som jag vill slå och hata dig, vill jag krama dig och säga att allt kommer bli som förut. Men jag kan inte ljuga, ingenting kommer bli som förut. Du kommer aldrig bli som förut.. Din "fina fruga" ägnar sina dagar åt att ljuga för dig för att vi ska försvinna ur ditt liv, medans du jobbar och sliter så att HON kan shoppa.. I slutändan, får hon allt tillbaka. Var så säker!!  Jag hoppas du märker, innan allt försvinner. Hon är inte bra för dig, hon är inte bra för någon... Jag älskar dig, men nu är det bara för mycket.

Scream!

Martin, föralltid!!





Inga rakblad kan svida som du, det har jag kommit fram till nu....

Hjärtat slår frivolter, jag vet inte om jag ska vända om eller fortsätta gå. Det är ingen mening att gråta, ingen mening att skrika. Du ser ändå inte, du hör ändå inte. Jag inbillade mig själv hundratals gånger att sådana som du kunde förändras, men sådana som du kan bara förändras på det dåliga sättet. Men aldrig komma tillbaka till det bra... För varje svek drar jag mig ett steg tillbaka, jag är redan flera mil i från dig... Ingenting kommer bli som förut, ingenting..






När du inte ser vägen för mörkret, så är ljuset din bäste vän.  När du står stilla i livet och inte kan se din framtid, så är en medmänniska din bäste vän,  som kan hjälpa dig att se framåt. Det är ingen som kan gå före dig i ditt liv, för att visa vägen. Men det är många som kan gå med dig, för att hjälpa dig på vägen dit. För blundar du för ljuset, så går du av vägen. Stöter du bort andra, så är det ingen som hjälper dig när du gör det. Och står du stilla, så kommer du ingenstans.
 

Bother

Jag låtsas att det inte rör mig, men det gör det. Jag hatar varje ord ni skriver till varann.. Min egen jävla svartsjuka kväver mig, jag exploderar invändigt. Jag hatar mig själv för att få dig att tro att jag inte litar på dig. Jag litar på dig, du är mitt liv.. Martin Andersson, JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!





Nu är jag där igen, på den hårfina gränsen på att bryta ihop...

Jag frågar mig själv hundra gånger, men kommer aldrig till något svar.. Hur länge ska vi få ta din och din flickväns skit? Du är fan våran pappa, kött och blod. Rakt igenom, det skulle kännas något bättre om du någongång kunde ta vårat parti. Istället för att ta ett som bara är lögn och ren jävla falskhet rakt igenom. Jag skriker invändigt, du som brukade höra, hör inte.. Jag fattar inte, jag orkar inte fatta, jag vill inte fatta.

"du&jag (vi) är rätt lika" remember?



RSS 2.0