galet trött!

jag vettefan varför jag är så trött, är helt jävla tom i skallen. ligger på soffan som en annan el-tjocko och tittar på kvinnor som mördar medans rooppin spelar :-) Vi ska fortsätta titta på andra säsongen så fort programmet är slut, SJUUKT spännande! Förlängde naglarna idag, för hundra elfte gången.  Blev faktiskt nöjd den här gången :-) NAAAAAAJS!        VILL NÅGON HJÄLPA MIG MED EN BLOGGDESIGNP?

Eh, VA?

Kan börja detta inlägg med att gratta min syster som fyller 22 år idag! Grattis fina du! :-)

Idag har jag varit på möte och hämtat Nellie på dagis. Känns som om jag skulle kunna ha gått runt hela jordklotet. Fast jag bara gått från sjukhuset till kalmarvägen, från kalmarvägen till dagis och från dagis och hem till Natalie. Typiskt att det skulle börja regna också! Jag frös så jag trodde mina fingrar skulle ramla av, men av allt Nellies surr så gick det bättre. Det var allt från rök till "vassa" katter, go gumman!

OCH VAD FAN ÄR DETTA? "Nya stjärntecken?"


Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


tre kronor

jag och hjärtat har börjat sett tre kronor, men tror inte han är lika road av det som jag.. Det blir ju en släng av nostalgitripp! :-) idag tog jag en paus från allt plockande här hemma, och åkte på birsta city med lonkan. Hittade två linnen, ett par jeans leggings, två par trosor och en betty boop borste. Sen små handlade jag lite grann på ica maxi, dels en skitsöt rosa diskborste som skänker pengar till rosa bandet. :-) både fin och vettig med andra ord! Köpte även en present till natalie eftersom hon fyller hela 22år imorgon! Hurra hurra hurra! :-) blir till sängs tidigt idag, så mycket tankar som snurrat runt i huvudet de senaste dagarna, och desto mer jag tänker på det ännu mer besviken blir jag. Det fanns mycket jag inte trodde om dig och absolut inte detta. "its sad when people you know become people you knew" livet går vidare antar jag.. Men det här suger verkligen! Så glad att jag har min familj och robin, annars hade jag nog suttit i skiten igen. Tack mina fina för att ni alltid finns där! Nu ska jag fortsätta titta på tre kronor medans robin spelar och sedan bege mig till sängs. För i morgon efter mötet ska jag hämta nellie på dagis! :-) puss

helt färdig.

Jag och Robin sitter hemma hos systeryster och hon ska bjuda på mat. Fläskfile,klyftpotatis, grönsaker och bea sås. Jag är så jävla trött, både jag och Robin somnade rätt sent vid halv 5 ca. Vi började se Tooth fairy men den va utan text så ingen av oss pallade se klart den då vi var för slö för att ens koncentrera oss och försöka lyssna vad dom säger så det blev Sunes sommar istället, den är så jävla dålig att den blir bra. Eller en klassiker helt enkelt! Efter maten ska jag, eller vi vandra hemåt. Till mig, för jag mår fan inge bra. Finck ringa vårdcentralen så att dom fick skriva ut mer Lepethon (stavning?) hostmedicin alltså. Känns som om jag hostat sönder bröstkorgen fast jag bara haft hosta i en dag. BLÄÄÄ!       JAG TYCKER OM DIG SÅ MYCKET MITT FINA HJÄRTA!

Packar..

Spenderade natten hos hjärtat och drog sedan ner till stan för att träffa min vän Ellen som jag saknat och min extremt söta guddotter Matilda. Och hon fick en sen julklapp av mig, som verkade uppskattas. En skallra från parvel med massa ljud och den gungar fram och tillbaka och spelar melodier. Men jag tror både jag och Ellen var lika less på den inom kort, men inte Matilda. Hon har blivit så stor lilltjejen, fast det känns som igår jag var med Ellen på förlossningen och såg henne komma till världen. Det är nog bland det finaste jag varit med om (inte själva grejen, utan själva känslan att se någon man aldrig sett förut och få ett ansikte på den som levt om i sin mammas mage och veta att det var dens hjärta man hörde hos barnmorskan) Det låter kanske som om jag är förälder, eller snarare flata. Men det är jag inte, eftersom Ellen inte hade någon som fanns där under sin graviditet och sin förlossning blev jag den som blev den. Och följde gärna med till barnmorskan, kurser och självklart förlossningen. Till och med barnmorskan trodde vi var flator, men jag kallar det vänskap. En vän finns alltid där, oavsett om solen skiner eller om det regnar.  

Nu sitter jag och hoppas och väntar på att mitt fina hjärta ska komma till mig. Så ska jag sätta han i lite work work och be han så snällt att hjälpa mig att packa. Det känns som om jag har packat hur mycket som helst, men det har ännu bara blivit 4 kartonger och massa hyllor som inte får plats att packas ner. Och nej jag ska inte resa, jag ska flytta. Tillsammans med fina killen!♥ det är bara en som fattas, älskade Chila. Om det bara kunde börja kännas lite bättre...




Någon som vill hjälpa mig med en blogg design?


 


Galen hund!

Ja, har varit hundvakt i två dagar åt Bamse. Och jag kan säga, jag skulle nog hellre ha två trotsiga barn att passa. Fyfan vilken jobbig hund! Skäller och har sig, och är precis överallt. Har bara lust att knäcka nacken av den lilla rackaren men han är ju så söt! Även fast han är jobbig. Jag är trött, Bamse väckte mig hundra gånger i natt och det första han gjorde när jag vakna var att busa. Det var bara att kliva upp och gå ut i kylan.. Fyfan vad jag aldrig mer ska ha hund!


Jag & Bamse i morse.


WORD

Du kommer till en tid I ditt liv när du inser: Vem som betyder något. Vem som aldrig gjorde det. Vem som inte kommer att göra det.  Vem som alltid kommer att göra det.. Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna. Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid

Smått less..

Är hos Natalie, Nellie & André nu. Trots att jag är så stressad att jag mår illa, har knappt ro att sitta still. Så väljer att sätta mig här och skriva, för min tvättstuga börjar inte förrän kl 23-03. Lika bra att tvätta på natten, har så svårt att sova när jag är själv. Har precis slagit på en film till Nellie, och försöker få henne att sova. Men hon ligger bara och visslar den tok momman! Hon är så söt

Hela dagen vart förstörd pågrund av samtalet med veterinären, och desto mer jag tänker på det. Ännu argare blir jag! GAH! Min lilla kirom ♥ Men förhoppningsvis får jag hämta henne inom två veckor, så jag hoppas hoppas hoppas. När hade kylan tänkt att försvinna egentligen? Det är som o få en käftsmäll när man går ut, för så satans kallt är det. Fast jag fryser jämt, men ingen kan neka att det är kallt. Blä!


Jag är så glad att du finns i mitt liv.


bussblogg.

sitter på bussen från stan. och jag är sååå sjukt jävla förbannad! ringde veterinären ang hämtningen av chilas urna. vad fan får man till svar? hon skulle vara kremerad, ilagd i urnan och varit hemma hos mig innan jul. och vad säger dom idag? "ja, hon har ju fått åkt lite tur och retur här, fram och tillbaka. hon är inte kremerad än" ursäkta???? tur och retur???? det är fan sjukt hur dom behandlar, trots att det "bara" är en hund på det här viset. hur ska jag ens kunna veta att det är hon som ligger i urnan och inte någon annans hund eller katt? tryggt att veta... eller så inte. att dom skickar det som jag håller av väldigt fram och tillbaka i någon jävla frysbox. nej fyfan säger bara jag, jag är så arg att jag kan gråta.men vad tjänar det till? hon åkte ju bara "tur och retur" era jävla mongolider!!!!

Jag blöder kärlek.

Sen den dag du försvann, förvandlades allt till kaos.
Du ser mig blöda kärlek, jag blöder kärlek.




RSS 2.0