My mother taught me to cry....

Igår vid halv 3 somnade Chila in, sittandes/lutandes mot mig.
Känslan går inte att beskriva, om jag ens förstått att hon inte finns.. Det gör ont, så jävla ont.. Jag väntar mig en skällandes hund varje gång jag stoppar nyckeln i dörren, varje gång någon går i porten, jag väntar mig en "världens gladaste jycke skrik" på morgonen när man kliver upp. Jag vaknar inte på nätterna pga snarkningar. Jag önskar att jag fick göra det. Jag önskar att du var här.. Min fina fina fina fina Chila.



7 timmar kvar.

7 timmar kvar, jag har panik. 7 timmar! 7 fucking jävla timmar, tills jag mister bland det finaste jag har. 7 jävla timmar som kommer förändra min vardag rätt drastiskt, jag kommer känna mig ensam. Jag önskar det fanns något jag kunde göra, som kunde stoppa detta. Som kunde få det att sluta göra så ont, för det gör ont. Jag trodde aldrig jag skulle känna såhär igen, maktlös, vansinne, svaghet, miljontals tårar, ett hjärta som värker med varje hjärtklapp, och en liten jag.. som knappt orkar. Det känns som om det är en del av mig jag dödar, en del av mig som gjort allting så mycket lättare i 2 år. Hur kan en hund betyda så mycket? Det är "mamma" hjärtat som värker.. Hon är så söt när hon sover ♥ Jag saknar dig redan, fast du ligger och snarkar brevid mig. Jag kommer till och med sakna ditt snarkande. Tack för att du alltid stannat hos mig, även fast jag varit en idiot. Chila, förlåt..


<3 mitt fina hjärta!!<3 hjärtat


åååååååhhhhhhhhh

Någonstans önskade jag att jag inte skulle vakna denna morgon..
Jag vill inte uppleva den här dagen, men det känns någonstans att jag måste. Jag har vaknat flera gånger i natt, och det gör fortfarande lika ont! Chila har legat kloss i kloss med mig, över och under mig. Och gjort nacken värre, men skulle kunna ha 5 gånger mer ont bara för att få ha henne kvar. Jag kommer sakna dig såååå mycket! ♥ Bara på tanken att jag efter idag inte kommer få se dig mer känns så sjukt värdelös och jag blir alldeles kall.. VARFÖR GÖR DET SÅ FÖRBANNAT ONT????????




Imorgon...

Chila

<3 mitt fina hjärta!!


I morgon mitt fina hjärta kommer du ta ditt sista andetag.
Jag önskar jag kunde förklara, uttrycka hur jävla ont det gör..
Jag önskar att du förstod.

Även om jag inte vill, är jag tvungen att göra detta.
Och hur jävla ont det än gör, så vet jag att du kommer få det bättre.
Men jag önskar bara att "få det bättre" var hos mig. ♥
Och jag önskar jag kunde visa, hur mycket du betyder och
hur mycket din närvaro har lugnat mig i svåra stunder.
Jag vet att du "bara är en hund" men inte vilket hund som helst, du är min hund ♥
Och jag har älskat dig från första stund, fina bebistjejen!
jag hoppas du kommer sova gott, jag älskar dig är för lite.


Men det är ju galet!

Det är sjuuukt GALET vad kallt det är ute!! Och all denna jävla snö gör det inte heller bättre.. HATA HATA HATA! Kom hem för en stund sedan från hjärtat, tråkigt som fan. Men chila hade ingen mat kvar där så jag fick åka hem.. Så nu gör jag mat till mig och Rikard sen ska jag gå ner på ica och köpa mig en cola, ett paket cigg, kanske en gobit och gå hem och tycka synd om mig själv och min figur..

Varit jävligt nedstämd dom senaste dagarna, tänkt mycket på Chila. Gör så ont i mig när jag ser henne, speciellt när jag vet att hon ska dö snart..  Åååååååh, om de bara kunde sluta göra så jävla ont =(

SKIT kallt!

Det är bokstavligen SKIT kallt ute.. Vill nästan svimma!
Sitter just nu hemma hos Natalie, har hjälpt henne att skruva ihop ett köksbord och fyra stolar. Händiga jag! ;-) Var på IKEA tills det stängde för att ivrigt leta en present till Ellen eftersom hon fyller 21 år idag! Men hittade inte någonting, eller så är det jag som har skit kass fantasi. Men hittade en vas, en filt, ljus, dörrkrok och en heeeel diskborste till mig själv. Bra där!

Nu ska jag ta med mig bebis chila hem och gosa lite.. Mattes gospropp!


Bebis Nellie

Är hemma hos Natalie och André och passar the little princess, Nellie ♥
Natalie och Robin kommer väl strax, Natalie är och gör ett ärende och Robin är hemma och hämta saker. FAN vad mycket positivt det finns i mitt liv just nu!! Jag är glad, trots vissa saker. Det känns sjukt bra, och det känns tamigfan i HELA kroppen!.. Ihihi!!!!! För mig, är du perfekt ♥

åhååå

Passar på att uppdatera medans jag kan och har tid.. Sitter hos Natalie, André & Nellie nu. Fast det är bara jag, natalie, nellie och burken här. Varit ut på ikea och köpt lite småskrot hem som behövdes, trivs inte alls! Medans vi var där hade Robin Chila, thaanks snyggo! ♥

Nu ska vi snart ut till pappa och käka, och mitt huvud håller på att gå sönder.. SJUKT ONT! Haft det i flera dagar... Men det går väl över,hoppas jag. Medans jag ändå uppdaterar vill jag undra, kan någon hjälpa mig med en ny blogg design? Gjort en ny blogg men vill inte använda den förrän den är fin. Och den är långt i från fin nu.. Smått peppad inför helgen beger jag mig ut mot klubben på en bit mat, sedan hem och röja och tatuera Rikards lillebror.

puss

RSS 2.0